Реклама / Ads
9| 4561 |15.01.2020 НОВИНИ

Ревизоро отговори за новите си прякори - Язовиро, Екоревизоро, Хидроревизоро

.
Емил Димитров
Всякак са ме наричали, заяви пред журналисти в кулоарите на парламента новият екоминистър Емил Димитров, след като журналисти му напомниха, че вече има нови прякори.
 

След вчерашната новина, че Димитров е номиниран за креслото на Нено Димов в МОСВ, в социалните мрежи той бе прекръстен на Язовиро, Хидроязовиро, Екоязовиро. Новият му прякор идва от Ревизоро, който се появи, след като Димитров бе начело на Агенция "Митници".

 

"Всеки депутат става министър - независимо дали работи добре или не", каза той и поясни на репортерите - нещата при вас са едни, но реалността е друга.

 

Относно Перник, Емил Димитров заяви, че ще се запознае с проблема, от кога тече стената на язовир "Студена". "Не искам никакви обвинения или упреци. Допреди един час бях председател на комисия, която се занимава с граници, митници, алкохол, цигари и не съм ходил по язовири"", каза той.

 

 

Във връзка с това сега какви интереси ще защитава след като името му се свързва с големия бизнес, Димитров заяви, че вчера е финализиран Законът за горивата, какъвто никога до момента не е имало и за първи път от 20 години 90% от обектите, които предлагат горива ще бъдат официализирани, а за законопроекта "Домусчиев" новият екомистър каза, че документите са били донесени в кабинета на Красимир Каракачанов от Волен Сидеров и Николай Александров и от още един човек и е било заявено, че този законопроект е съгласуван с Цветанов, Нинова и той като единствен представител в София от ОП се е подписал под него, а после Сидеров само с неговия подпис го е занесъл в НС.

 

Във връзка с това дали Ивелина Василева ще бъде негов зам. - министър, Димитров заяви, че е откровен и много би се радвал тя да му помогне. Ако се суъгкласи да дойде в МОСВ, ще ѝ бъда благодарен.

 

Иначе Емил Димитров обяви, че никой не му е поставял условия - уволни този, назначи този.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 4278 |15.01.2020 Ревизоро - избран. Ще ревизира водната криза в Перник . 5| 4878 |15.01.2020 Караници в парламента преди вота на недоверие и избора на Ревизоро . 11| 7974 |15.01.2020 Бивш министър: Ако в парламента са останали нормални хора, Ревизоро няма да бъде избран . 14| 5340 |14.01.2020 Ревизоро за оставката на Нено Димов: Ще се разведа и ще си прехвърля сметките

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads