Реклама / Ads
24| 5344 |20.10.2008 НОВИНИ

Финансираните и финансиралите имали интерес от смъртта на А. Емин

.
Това обяви бившият депутат от ДПС Осман Октай и нарече Ахмед Доган лабилен човек, който вадел оръжие и упражнявал насилие.
 

Ахмед Доган е лабилен човек, той е вадил оръжие, упражнявал е насилие над съпругата си Айсехел, при това малко след сватбата им, обяви по НТВ бившият депутат от ДПС Осман Октай. Октай разказа, че Доган обичал да се прави на каубой, а 30 дни след сватбата с А. Руфи,  я пребил навръх 8 декември, факт, който тогава бил описан във вестник Дневен Труд. Екссъпругата на Доган обаче отказа да се включи по телефона, за да потвърди или отрече думите на Октай.

Страннен изглеждал фактът, че няколко дни след смъртта на Ахмед Емин беше извадено от сакото му предсмъртното писмо, добави ген. Атанас Атанасов, бивш шеф на НСС и депутат от ДСБ. Той изрази опасениия, че след тази находка разследването щяло тръгне в друга посока, не по правилата и не било изключено да се очакват шантаж и изнудване.

"Заставането на ДПС зад Иван Драшков не е комплимент, а компромат, защото ДПС е мафия", дословно заяви генералът. Няколко месеца в ДПС и в ДАНС се прикривала разработката "Лиани". Такава разработка имало и информацията в нея билае достоверна, увери Атанасов. Вътре в нея протичали хора, които били в ДПС, дори и народни представители.

Осман Октай прогнозира, че ако днес има предсрочни избори, от тях биха спечелили преди всичко ДПС и президентът; а ако тези избори дойдат след тежка зима ГЕРБ щели да имат абсолютно мнозинство, а "Атака" да бъдат втори.

Имало заинтересовани страни в две посоки от евентуално убийство на Ахмед Емин: тези, които са финансирали и онези, които са били финансирани, обяви Октай, а Атанасов добави, без да довърши - "Но понеже в сараите финансиралите рядко влизат...

Frognews.bg припомня, че вечерта в петък от съобщение на МВР стана ясно, че началникът на кабинета на Доган Ахмед Емин се е самоубил в сараите на лидера на ДПС в столичния квартал Бояна. Лидерът на движението не отиде вчера на погребението на Ахмед Емин. Късно снощи от МВР съобщиха, че е намерено предсмъртно писмо, писано от Емин.

Frognews.bg

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4797 |07.08.2008 Застрахователи и фармацевтични компании взимали данни от НЗОК . 11| 5308 |30.06.2008 Изборите не били сблъсък на корпоративни и лични интереси, откри Р. Петков . 7| 6513 |01.06.2008 Прекъснаха „Неделя 150" на най-интересното . 3| 5536 |23.04.2008 Японците нямат интерес към секса, нашите го почват преди 15 г.

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads