Реклама / Ads
8| 4495 |10.04.2010 НОВИНИ

Финансови интереси извадили „лапачите” от ареста

.
Цветан Цветанов Източник: gerb-va.com
Финансови интереси стоят зад изваждането от ареста на „Лапачите”, които бяха обвинени за източване на ДДС. Това заяви вицепремиерът и вътрешен министър Цветан Цветанов пред БНР. Дедесарите имали силно лоби, което се простирало и в съдебната система.
 

Задържаните разполагали със сериозни финанси. Щом се окажат в ареста те или се разболяват, или търсят други начини за излизане, заяви вътрешният министър.

Вицепремиерът Цветанов се включи и в акцията на женското дружество на ГЕРБ в Благоевград за здравословен начин на живот в условията на криза. На алеята към парк "Бачиново" Цветанов премери кръвното си налягане. Оказа се, че то е с мечтаните от мнозина параметри 120 на 80.

„Кръвното ми винаги е било в тези граници. С нормално налягане съм от години, още преди стана вътрешен министър и вицепремиер. Това е така, защото усилено спортувам”, заяви гордо Цветан Цветанов и подчерта, че отговорностите в управлението на държавата, не се отразяват зле на здравословното му състояние.
Целият партиен актив на ГЕРБ в Пиринско се бе събрал да посрещне Цветанов.

Преди обяд Цветан Цветанов връчи дипломите на абсолвенти в Правно-историческия факултет на ЮЗУ "Неофит Рилски". Той изрази голямото си съжаление за трагичната гибел на президента на Полша Лех Качински, който загина днес със съпругата си в самолетна катастрофа в Русия.

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов връчи дипломите на 39 отличници-абсолвенти на Правно-историческия факултет на ЮЗУ "Неофит Рилски". Всички те са с успех над 5.50.
"Малко съм разочарован, че връчвам дипломи предимно на дами, младежите вероятно повече са били в дискотеките, а девойките - в библиотеките", пошегува се Цветан Цветанов. Той пожела на младите юристи да работят честно за България.

Сред дипломантите в ПИФ бе залятата преди време със сода каустик Христина Колджиева от Гоце Делчев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 4910 |09.04.2010 "Медузата" Гуцанов се разболя след ареста . 11| 5166 |08.04.2010 Пуснаха Дон Цеци от ареста срещу 20 бона . 3| 4826 |06.04.2010 Аню Ангелов съжали за ареста на предшественика си . 12| 5139 |04.04.2010 СГС остави Цонев, Сантиров и Попов в ареста

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads