Реклама / Ads
67| 6670 |09.03.2015 НОВИНИ

Фрог научи: Три опорни точки спуснали на гербаджиите във връзка с оставките

.
Бойко Борисов
Три опорни точки са спуснати светкавично на гербаджиите заради скандала с оставките в службите за сигурност. Това разкриха пред Фрог нюз депутати от управляващата коалиция.
 
Първата, на която според тях Борисов най-много държал е всички, които се изявяват по медиите да твордят, че на "фронта" всичко е спокойно. Сакралната дума „спокойно” била задължителна не само за службите за сигурност, но и за останалите ведомства. Благодарение на тази директива, през последните дни се извървяха много видни представители на ГЕРБ и РБ, които  в един глас цитираха като зубрачи, че с назначаването на Румяна Бъчварова за шеф на МВР, в него настава пълно спокойствие. С една дума от силово ведомство, то се превръща в министерство на любовта. Тази теза се подкрепя от непрекъснато повтарящото ни се твърдение, че жената, респективно Румяна Бъчварова, била създадена за това.

Втората опорна точка била упорито да ни се набива в главите, че Бойко Борисов искал да смени главния секретар на МВР Светлозар Лазаров и шефа на ДАНС Владимир Писанчев. Това послание, изречено от устата на редица политици в края на миналата седмица, накара простосмъртните хора да се чудят дали не са станали шизофреници. Само няколко дни по-рано, пък и преди това, Борисов не криеше искрените си симпатии към Лазаров и Писанчев и дори започна да ги хвали наред за свършеното. Година преди това пък ги наричаше олигофрени, недоразумения и за по-сигурно, ги пращаше да лежат в затвора. В клуба на симпатизантите им, изненадващо се озова и икономическият министър Божидар Лукарски, който след кратък разговор с Писанчев, взе че го залюби. „Според мен Владимир Писанчев си върши добре работата. Ние разговаряме често и съм на мнение, че той е професионалист”, рече той в едно телевизионно студио.

Третото послание, но не по-маловажно, било да се твърди, че видите ли, шефът на МВР Веселин Вучков, в най-неподходящият момент за България, забил нож в гърдите на премиера. И че това било равносилно на предателство. За щастие, в характерният си интелигентен стил, Вучков обори набързо спуснатите опорни точки една по една. Направо ги направи на пух и прах. Разбра се, че Борисов се е скатавал от вътрешния министър заради решаването на  един от най-злободневните проблеми за страната ни, а именно демонтирането на модела „КОЙ”. Самите гербаджии го докараха до там, че да говорят не това, което мислят. Признават го в неофициален разговор. На всички отдавна е ясно, че Борисов не обича герои, освен ако това не е самият той. И че министерството, което е призвано да руши дебели стени в лицето на корупцията и организираната престъпност, сега просто ще си живее в мир и любов. А през това време някой по метода на Кашпировски тихо ще ни шепти: Спокойствиееее, спокойствиееее.....
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 4687 |09.03.2015 Енергиен експерт за Фрог: ЕРП-тата нямат пари да инвестират . 25| 7294 |09.03.2015 Издирвач пред Фрог: И Господ не може да хване търсените бандити . 83| 12506 |06.03.2015 Асен Генов пред Фрог: Доближаваме се към това, което се случи в Украйна . 37| 9722 |06.03.2015 Фрог научи: Още преди две седмици Вучков казал за оставката

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads