Реклама / Ads
5| 5429 |18.01.2016 НОВИНИ

Фрогоко: Поморие завря от слухове за побоя над Тончев

.
След побоя на Стоян Тончев в Поморие и информацията, че извършителите са двама мъже, местни лица, без криминални прояви до този момент, които били задържани в ареста за 24 часа, в града ври и кипи от всевъзможни слухове.
 

Едните са провокирани от думите на самия Тончев, че става дума за вендета, предизвикана от негови публикации в он лайн издание, други са вариации на тема любовен триъгълник, в който влизали от една страна самият потърпевш, от друга - роднина по пряка линия на представител от юридическите среди, който бил добре известен в Поморие и от трета друго лице, с което Тончев имал отношения. Запознати настояват да се установи ясно къде точно е бил на гости във фаталната вечер Тончев, защото не било изключено оттам да изтече интересна информация, която да осветли заплетения казус. Независимо от разговорите под сурдинка, хората се притеснявали открито да говорят по темата, защото някои от намесените в по-ранни частни отношения на Тончев, имали власт и финансови възможности да противодействат, без да подбират средствата.

 

В този смисъл много ценна щяла да е информацията, която би могъл да подаде и самият Стоян Тончев, смятат представители на бургаски медии, които следят случая отблизо и провеждат собствено разследване.

 

Поморийци пък недоумяват защо, ако побоят е бил, за да се запуши устата на Тончев, биячите са го питали докога ще продължава да пише. „Едва ли те са толкова глупави, че да се разкриват по този начин”, коментират в кафене-ресторанта „Омара”, пред който през ноември пък се разигра друг криминален сюжет със стрелба по мъж от криминалния контингент. И са единодушни, че подобни истории не са добра реклама за иначе спокойното градче, в който основен поминък е туризмът.

 

Припомняме, че Тончев беше нападнат от двама мъже около 23.00 часа миналия четвъртък. Намира се в болница със счупен нос, отоци по лицето и тялото, рани в областта на главата и комоцио. Служителите под прякото ръководство на Районна прокуратура – Поморие продължават с действията по разследването на побоя, като предстоят нови разпити на свидетели и събиране на данни за установяване на повече детайли по извършеното криминално деяние.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 4187 |18.01.2016 Община Поморие: Историята с Тончев манипулира и нагнетява негативни настроения . 2| 4414 |15.01.2016 Зверски пребиха бивш кандидат за съветник в Поморие . 8| 9605 |13.01.2016 ФРОГОКО: Кой яхва коня на отбраната? . 0| 5330 |12.01.2016 Потвърдиха доживотната присъда на Атанаска, убила момиченцето от Поморие

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads