Реклама / Ads
1| 5674 |27.04.2016 НОВИНИ

Фрогоко: Прокурорски син, убил влюбени на пътя, спасява кожата си

.
Синът на прокурор Венцислав Андреев – Бисер е на път да бъде оневинен от съда за прегазването на двамата влюбени Николай и Паола на столичния булевард „България”, научи Фрог нюз. Обвиняемият за двойното убийство на пътя е поискал от Софийски градски съд да бъде разгледано делото му по чл. 368, според който ако в 3-месечен срок не са налице всички материали по процеса, той престава да бъде подсъдим.
 

Вече 1 месец е изминал от този тримесечен срок. Ако прокурорът не успее да комплектова всички материали, Бисер ще бъде невинен.

 

Делото буксува вече 5 години. То бе разнасяно по съдилищата без да има някаква полза от това. Мина през Окръжен съд - Варна, Софийски градски съд, Апелативен съд- София..., което може би е чисто прехвърляне на топката и печелене на време.

Според бащата на Паола Банко Друмев, с прехвърлянето на процеса се цели да бъде приведен под наказателна отговорност още един шофьор - Андрей, който е бил на булеварда по време на инцидента.

 

„Андрей се движи в лявата лента на бул. „Българя” и изпреварва Бисер. Влиза в неговата лента – средната и се удрят. Двете коли се завъртат и попадат в градинката, където се разхождат Паола и Николай. Убиват ги на място. Няма свидетели, било е мокро след дъжд. Трябвало е на следващия ден да си направят труда при сух асфалт да проверят дали нещо не е останало под водата. Андрей казва: „Карах си нормално и този тръгна да ме изпреварва”. Безспорно е, че двамата са карали с превишена скорост. Според различни експертизи – между 80 и 100 км/ч. Позволено е обаче 50 км/ч”, обяснява адвокатът на погубените пешеходци Христо Ботев.  

 

Припомняме, че трагичният инцидент стана в началото на август 2011 година. 39-годишната Паола и 34-годишният Николай са се разхождали по алеята, когато с превишена скорост ги застигат две коли. Едната е управлявана от 21-годишния прокурорски син Бисер Андреев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5001 |26.04.2016 Фрогоко: 11 участъка на смъртта ни дебнат на пътя по празниците . 0| 6003 |21.04.2016 ФРОГОКО: Правителството отряза наборната служба . 0| 5367 |21.04.2016 Задържаха шофьор, убил жена на пътя и избягал . 0| 4606 |21.04.2016 Окончателно: Доживотен затвор за Атанаска, убила малката Алекс от Поморие

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads