Реклама / Ads
8| 7930 |24.04.2018 НОВИНИ

Ген. Миланов намери хиляди пробойни в ”професионализма” при ареста на Иванчева

.
Румен Миланов Източник: БГНЕС
Този арест не бе направен по най-правилният начин. И в целия процес има много странности. Това каза ген. Румен Миланов и изброи много странности и непрофесионални действия на полицаите, следователите и прокуратурата.
 
Този арест е пред Спортната палата. Но за всяка операция се прави предварителен план. Ако не са го правили, язък за професионализма. Планът цели процесуалност, законност, ако стане грешка,  да се носи отговорност, каза още той.

Това място нанесе щети на градския транспорт и обществеността. Държаха кметица с белезници, за да се се вземат натривки. Но те се вземат веднага, посочи генералът.

Защо парите се броят на асфалта. Тези две дами бяха там, но не участваха в броенето. Те трябваше да гледат. Така не се прави, категоричен бе експертът.

Неприлично бе да броят  парите на земята. Това ли е ефективността? Така не се прави. Има си ред за тези неща„ Извършват се процесуалните действия по най-интелигентен начин, продължи да изрежда пропуски той.

Къде беше посредникът?, попита генералът.

Миланов коментира и т.н. светене. Прокуратурата прави пресконференция. Гешев каза тука някъде светят ръцете...Това се документира със снимки. Едно е да светят дланите, съвсем друго по носа, отгоре, отдолу, посочи той.

Защо хората бяха с маски? С маски трябва да са, когато задържаме терористи, наркотрафиканти, при масовите безредици. От кой се крият, от закона. Това е недопустимо. Какво като ги разпознаят. Като ви е страх, има решение. Или се хващаш на тази игра. Има основни принципи на полицейските органи, прокуратура и следствие.

Останах с впечатлението, че случаят не бе изпипан. Изявлението прави Ваклин преди два месеца. Били в чужбина и не са дошли за подкупа. Те ще дойдат, по траверсите ще се върнат, пошегува се генералът.

Не искаме гладиоатори, а правов ред, категоричен бе той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 5238 |21.04.2018 Хиляди унгарци протестират срещу опита да превърнат медиите им в ”пропагандна машина” . 8| 6437 |12.04.2018 В. Симеонов: 100-150 хиляди души взимат неправомерно инвалидни пенсии . 1| 6347 |09.04.2018 Хиляди хора с увреждания се събират на национален протест на 11 април . 0| 5375 |09.04.2018 Хиляди болни и нуждаещи се се молят на Чудотворната Св.Богородица в Бачково

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads