Реклама / Ads
7| 5118 |08.12.2021 НОВИНИ

Георги Атанасов: Без медиите-куртизантки властта на ГЕРБ нямаше да просъществува

.
Георги Атанасов Източник: стопкадър, Евроком
”Най-страшното е, че за първи път за 32 години преход имаме концентрация на част от официалната власт в лицето на прокуратурата и местната власт, която е недокосната от ГЕРБ, имаме и задкулисната власт на на бизнес клиентелата за милиардите. Като продължение на тази паранормална и криминална свръхконцетрация на власт при режима на Бойко Борисов 90% от медиите бяха платени куртизантки на власт. Без тези проституиращи медии нямаше тази власт абсурдна, чудовищна да просъществува толкова време.”
 

Това коментира журналистът Георги Атанасов в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич".

 

"Метастазите на тази власт са стигнали много по-далече отколкото може да предположим, тя владее освен милиарди, а не в личното чекмедже в Бояна на началника, а в чекмеджето образно казано в черната каса на ГЕРБ, в която са натрупани милиони стотици от рестото на обществени поръчки. Публична тайна е, че огромен процент от всяка обществена поръчка се връща по веригата. В черната каса на ГЕРБ има стотици милиони.


Задкулисието ще продължи да се показва, точно това е най-опасната му част. Това са тези как да ги нарека екстремистки, паравоенизирани, терористични бригади, които се появиха при избора на главния прокурор Иван Гешев преди две години. Както си спомняте пред ВСС зад халите се появиха едни момчета с татуирани свастики от една известна групировка на един столичен клуб. Някои от тях са в нарко среди. Това са контролирани бандитски шпиц команди, които години тероризираха стари и млади по страната. Всичко това в момента не е активирано", каза още той.

 

"Никога след 10 ноември не е имало такава концентрация на власт. Ако направим един анализ, мониторинг на анархическото присъствието на Бойко Борисов в медиите през 20-те години, не 12-те, защото той стана любимец на мисирките още като главен секретар с голямата фуражка 2001 година. Ако за тези 20 години някой си даде труда да направи мониторинг, споменаването на Борисов надминава с пъти това  на другаря Живков преди 10 ноември”, смята журналистът

 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 30009 |08.12.2021 Даниел Митов между Мата Хари и Георги Димитров, а толкова искаше да е ”слънце” . 11| 4465 |08.12.2021 Ген. Атанасов: Ще поставим пред партньорите въпроса за смяната на шефовете на спецслужби . 12| 3288 |05.12.2021 Фармакологът Георги Момеков: Управляващите да наемат пиари за коронавируса . 4| 8251 |02.12.2021 Д-р Стоян Георгиев: В България е страшно да си болен, милионерите не искат реформа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads