Реклама / Ads
24| 16861 |26.09.2020 НОВИНИ

Георги Георгиев: Караянчева, може да си ПКП, но не е задължително всеки ден да ни го доказваш

.
Георги Георгиев
ЗНАЧИ, ти с лимузината на НСО се возиш за наша сметка, а ние да ходим пеша? КАРАЯНЧЕВА, само за едно е прав Борисов, за теб!
 

Да Му благодарим за пътищата и магистралите ли? Питай роднините на 20-те жертви край Своге, благодарни ли са? Питай и близките на стотиците убити, които загубиха живота си заради скапаните пътища и зверската корупция! И на жената, която загина в тунела на Витиня. Пътищата ни са превърнати в гробища, на всеки завой има кръстове заради некачестено строителство, за това ли да благодарим?

 

За вас милиони в офшорките от 'усвояване", а за нас пълни гробищаи милиарди дълг за връщане! И за метрото да ти кажа! Милиарди са наляти от нашият джоб и одрани от нашият гръб! Ние го платихме, а Борисов и бандата му откраднаха повече от половината! За това ли да ходим пеша? За нас метро на двойна и тройна цена, а за Буда и любовницата му - къща в Браселона и пълни чекмеджета с пачки и златни кюлчета!


И за 16-те милиарда източено ДДС ли трябва да сме благодарни? И за това, че открадна резерва на здравната каса ли трабва да сме благодарни на Борисов и да ходим пеша? За това, че почти всички общински болници са във фалит и в повечето общини вече няма болници, затова ли да сме благодарни? Нямаме дори един хеликопер-линейка, но за теб хеликпер има, а ние да ходим пеша!


И да те питам, ПКП, ти кога за последно ходи пеша, или с метрото? Ние, свободните граждани можем и да протестираме, и пеша да ходим, и с метрото да се возим. А ти и кръстника ти, Бойко се криете в джипките и зад кордоните от НСО, полиция и жандармерия! Питай Дариткова и министър Ангелов защо не си тръгнаха пеша от БНТ, или с "метрото на Бойко"? А?
Караянчева, може да си ПКП, но не е задължително всеки ден да ни го доказваш! ОСТАВКА!

 

Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 39| 9049 |17.09.2020 Ден 71: На дневен ред на протеста е оставката на председателката на НС Цвета Караянчева, яйца по парламента . 27| 29402 |16.09.2020 Цветеслава Гълъбова гневна: Г-жо Караянчева, всеки от нас има неоспоримо право на достъп до парламента . 21| 11149 |14.09.2020 Георги Кадиев: Борисов харчи като човек, който ще подаде оставка . 36| 10228 |13.09.2020 Адв. Емил Георгиев: Нелепа е опорката на Плевнелиев, че президентът по длъжност бил ”обединител на нацията”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads