Реклама / Ads
14| 7053 |28.12.2019 НОВИНИ

Георги Георгиев: Норвежците не ви отвличат децата, вашите управници ги убиват

.
Георги Георгиев
БОГ да го прости. Макар, че няма какво да му прощава, дано прости на нас за бездушието и бездействието ни. Вчера във видинската болница е починало новородено бебенце. Родено живо и здраво и няколко часа по-късно издъхнало. В отделението не е имало дежурен лекар.
 

Не бързайте да вините лекарите, правят каквото могат с каквото имат - мизерия, безпаричие и корумпирани управници назначени по партийна линия, за да може мафията да краде и от здравето и живота ни.
Преди година съпругата ми колабира в отделението по хемидиализа след алергична криза и се оказа, че няма дежурен реаниматор. След пет ампули "Урбазон" лекарите в отделението просто гледаха и ми казаха "нищо не можем да направим, нямаме нито лекар, нито други медикаменти, или ще прескочи, или няма да прескочи". Тя прескочи, бебенцето не успя.


Не искам да ви развалям празниците, искам да бръкна в душите ви и ако поне ме изпсувате, значи е имало смисъл. Значи сте будни. В същият час, когато бебенцето умира във видинската болница заради липса на дежурен лекар (няма и отделение по нефрология, инфекциозно, урология и други, закрити са), в същитя този час, ТОЧНО В ТОЗИ МИГ за Делян Пеевски се грижат 18 държавни високолатени охранители, за Ахмед Доган се грижат още 18 служители на НСО, за Гешев се грижат 12, за Цацров още 12, за Караянчева 24, за Бойко Борисов - 36. Това са хората, които са на смяна, отстъпили от смяна и тези, които предстои да постъпят на смяна, това е оперативният екип за едно денонощно дежурство.

 

Отделно има стотици други - шофьори, техници, монтьори в гаража на НСО, администрация и тн. Борисов, Пеевски и Краянчева имат и дежурен лекар на разположение. Издръжката на охраната им струва на българските граждани над 120 000 лева на ден. Това са заплатите на всички лекари в една малка провинциална общинска болница за половин година. До сега НИКОГА не е имало нито една заплаха срещу Борисов или Караянчева. Единствената заплаха за която знаем е, когато Бойко Борисов съобщи от трибуната на Парлемента, че Доган иска да го убива. И след това именно Бойко Борисов от благодарност назначи охрана на същият този Доган. И на Пеевски.


Целта е да се демонстрира диктатирският им и мафиотски статут - НИЕ СМЕ ВЛАСТТА, ВИЖТЕ КОЛКО СМЕ МОГЪЩИ И НЕДОСЕГАЕМИ! А ВИЕ И ДЕЦАТА ВИ МРЕТЕ, ЗАЩОТО ЗА ВАС ПАРИ НЯМА!


Тези убиха бебенцето. Те откраднаха живота му. А с бездействието си ставаме съучастници. И не се заблуждавайте, няма застраховани от тази зараза. Ти, приятелю ще ми се обадиш след три седмици, или след две години и ще ми кажеш "тези изроди убиха и баща ми" или някой друг близък. Или са откраднали бизнеса ти, или са посегнали на децата ти. Тогава ще е късно.


Това зло трябва да бъде изринато. От гражданите на площадите. БОЕЦ водим тази битка.
И не се правете на глухи и слепи. Норвежците не ви отвличат децата, вашите управници ги убиват.

 

Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5386 |16.12.2019 Д-р Елена Георгиева: В ”Пирогов” не са можели да направят нищо за Алекс . 16| 5085 |12.12.2019 Георги Марков към Радев: Политическите залези и изгреви ги определя гласът народен . 1| 5480 |11.12.2019 Полковник Юлиян Радойски става началник на ВВВУ ”Георги Бенковски” . 2| 4157 |06.12.2019 Георги Пройнов е изгоненият дипломат от Москва

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads