Реклама / Ads
39| 12876 |17.06.2020 НОВИНИ

Георги Готев: Снимката, на която Борисов спи е намек, че може да бъде убит

.
Георги Готев
Дошъл е политическият край на Борисов, но той не е готов да си тръгне. Това е основният му проблем. Този тип атаки идват и от много близки негови хора. Не бе случайно събитието с Цветан Цветанов, който официално излезе от ГЕРБ и обвини, че в партията цари интригантство и се насажда страх. Това са много големи раздвижвания на подземните пластове в България. Няма да се учудя, ако вече има ос между Цветанов и Пеевски. Не му е лесно на Борисов.
 

Това заяви в предаването "Честно казано с Люба Кулезич" разследващият журналист от европейския сайт Euractiv.

 

"Остава впечатлението, че някой казва, че Борисов трябва да си ходи. В снимката, в която той спи, има и намек, че дори може да бъде убит - там е пистолетът. Това са много сериозни неща. Гледах днешното изказване на премиера и той каза, че ще спи с оръжие", обясни още Готев.

 

Той определи сегашната ситуация в страната, в която обществото прелива от скандал в скандал, по следния начин:

 

"Един мъжкар прави каквото си иска, говори с цинизми и туземците му се радват".

 

"Дошъл е неговият политически край, но той не е готов да си тръгне. Знае, че трябва да напусне сцената, но не знае как. Това е основният му проблем. Този тип атаки идват и от много близки негови хора. Не бе случайно събитието с Цветан Цветанов, който официално излезе от ГЕРБ и обвини, че в партията цари интригантство и се насажда страх. Това са много големи раздвижвания на подземните пластове в България. Няма да се учудя, ако вече има ос между Цветанов и Пеевски. Не му е лесно на Борисов", посочи още журналистът от Euaractiv.

 

Той отбеляза и факта, че в разпространените преди дни записи с гласа на Борисов се споменават и политици на други държави. Един от тях е бившият премиер на Бавария, с когото Цветан Цветанов се е опитал да гради партньорство.

 

Той коментира и отправените обвинения по-рано днес от премиера към президента Румен Радев:

 

"Той обвини Радев почти в опит за убийство. Радев е противник на Борисов в политиката, но той има и противници в други сфери, които са много по-страшни. Борисов не се страхува от Радев, а от тези скрити и опасни противници".




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 39| 8315 |14.06.2020 Георги Харизанов като щит на Борисов: Разбърканите твърдения на Божков не го уязвяват . 13| 6656 |13.06.2020 Георги Свиленски: Тресем се от скандали, а управляващите мълчат . 12| 7810 |11.06.2020 Д-р Георги Тодоров: Изпратил съм 7 есемеса на Кунчев, но те са само професионални. Няма заплахи . 28| 7674 |11.06.2020 Първо във Фрог: Шефът на митниците Георги Костов е с COVID-19

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads