Реклама / Ads
16| 5086 |12.12.2019 НОВИНИ

Георги Марков към Радев: Политическите залези и изгреви ги определя гласът народен

.
”Политическите изгреви и залези ги определя гласът народен и Божи. Само преди месец обаче народът реши да няма залез на ГЕРБ в повечето градове”. Така депутатът от ГЕРБ Георги Марков отговори на отправените от президента Румен Радев критики към управляващите.
 

"Вчера държавният глава се появи в интервю, очаквах, че той ще изрази съжаление за тези две национални катастрофи при управления на БСП - за този фалстарт на българския преход, за убитите надежди, че 90-те години ще има реформи", започна декларацията си Марков.

 

Само преди един месец народът реши да няма залез на ГЕРБ в София, Пловдив, Велико търново, Варна, Бургас, Стара Загора, Силистра, Габрово, Търговище, Монтана, Шумен, Кюстендил, Казанлък, Нова Загора, Дупница, Асеновград, Ловеч, Бяла, Петрич и още и още...", отвърна задочно Марков на президента.

 

"С окото на депутат от Великото народно събрание, останах тука като изкопаемо, виждам бодра смяна – толкова млади и кадърни гербери, и понеже не съм джендър – герберки. Това от самолет не се вижда. Който не вярва, да заповяда, включително и президентът, ще го заведа в Тетевен да види 22-годишната Преслава, млада кандидатка за общински съветник, женена за гвардеец с 2 деца, ще го заведа в Ловеч да види какво е областен управител, да види председателя на общинския съвет в Лом, падна ми шапката, вижте какво е истински местни лидери! Задава се бодра смяна, направих едно албумче на Борисов – банка кадри 2021, 2025, 2029 г. Това ще е изгревът на ГЕРБ", предрече той.

 

"Мандатоносителят ГЕРБ няма собствено парламентарно мнозинство, управлява с коалиция. Президентът е ярък представител на опозицията. Има Конституционен съд, оглавен от мой приятел и внук не на Стефан Савов, а на Борис Велчев. Няма лошо, това е демокрацията. Даже бих казал - преливаме от демокрация. Никъде няма председател на ВКС, който да чете политически неолиберални тиради. Хайде, халал да са му, и това постигнахме. Днес ние се покланяме от ГЕРБ на тези десетки хиляди, които свалиха чл. 1 и обещаваме на всички вас, че никога няма да допуснем да се повтори", завърши Марков.



Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5495 |11.12.2019 Полковник Юлиян Радойски става началник на ВВВУ ”Георги Бенковски” . 2| 4163 |06.12.2019 Георги Пройнов е изгоненият дипломат от Москва . 1| 4347 |04.12.2019 Радев: Бъдещето на НАТО е на партньори . 1| 4136 |04.12.2019 Румен Радев: Отбранителната способност да не се мери само в пари

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads