Реклама / Ads
0| 3028 |10.03.2022 НОВИНИ

Георги Свиленски за Дунчев: Кризите се отразяват не добре на психиката на депутати

.
Георги Свиленски
Кризите се отразяват не добре на някои народни представители. Имам предвид на психичното им състояние. Това каза депутатът от БСП Георги Свиленски по отношение на критиките на Александър Дунчев за горската мафия и незаконната сеч.
 

Той е бил нереализиран кандидат за министър на земеделието. Каза една камара глупости.  Казаното няма нищо общо с действителността. Думите му нямат нищо общо с мнението на Кирил Петков. Председателят на парламентарната група на ПП бяха учудени от неговите думи. Този човек разбрах как с децата и жена си преследва някакви камиони. 

 

Аз мога ли да регулирам движението, ако някой катаджия не ми харесва. Той нали претендираше, че в горите се извършат беззакония. Нали трябва да се извърши промяна, така че дървата, които стигат до хората, да са по-ниски. Когато тръгваш срещу мафията, ти се случват ето тези неща. Говори за партийни назначения. Не може от национална медия да говориш неверни неща, за да гониш лични цели. Три сигнала има в КПКОНПИ срещу него. И той дава морал как трябва да се управлява една държава. той иска горските да ги назначава МС.

 

Предложих му горските също да ги назначава МС. Този човек е бил едновременно изпълнителен директор на агенцията по горите и шеф на НПО. Защо не занесе сигналите в полицията и прокуратурата. Не може така да говори депутат от телевизията. Той е сменил няколко партии, докато попадне в парламента. Премиерът категорично се разграничи от думите му.

 

Председателят на ПП също се разграничи. Много шум за нищо. Не може да се хвърлят петна върху хора, които се борят с кризата. Попитах го това, което говори негово мнение ли е? Той сам се определи като неуравновесен. Няма задкулисие, за което се говори. Няма назначения, които противоречат на правилата.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2883 |10.03.2022 Александър Дунчев: Има тотална чистка в системата на горите и то не на калпазани и схемаджии . 0| 4034 |08.03.2022 Георги Кадиев бие камбаната: България има резерви за 3 месеца на петрол и за месец на газ . 0| 3372 |05.03.2022 Георги Мамалев: Русия себе си не може да възроди, камо ли Украйна! . 0| 3038 |05.03.2022 Свиленски: Ако извадят БСП от коалицията, правителството пада

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads