Реклама / Ads
33| 7223 |31.03.2014 НОВИНИ

ГЕРБ отиват на избори с лозунг "България няма време за губене"

.
Лозунгът на ПП ГЕРБ за предстоящите европейски избори е „България няма време за губене", обявиха на пресконференция от ГЕРБ. Председателят на Столичен общински съвет и отговорният за кампанията на партията Елен Герджиков каза, че през 2007 година ГЕРБ са предложили на българските общини открито управление от ГЕРБ.
 
Седем години по-късно най-успешните общини се управляват от кметове на ГЕРБ, подчерта Герджиков. През 2009 година искахме да докажем, че България може и го направихме както чрез групата на ГЕРБ в европарламента, допълни той.

 „През 2011 показахме как градим България, защото знаехме, че само една разумна политика и ефективни позиции могат да ни върнат към успеха. През 2012 обявихме, че имаме воля да продължим напред. Все пак, отново станахме първа политическа сила. От учредяването си досега ГЕРБ печели всички избори”, категоричен е Елен Герджиков.

„Въпреки напрегната обстановка, езика на омразата, клеветите, които са неизменна част от политическия ни живот, ще направим кампания, която ще предложи изход от тази ситуация. Кампанията на ГЕРБ не толкова ще се вглежда в грешките на другите, а ще се стреми да покаже верния път, по който България трябва да върви”, подчерта Елен Колев.

„Показвайки връзките и бъдещето ни, смятаме че ще бъде мотивираща за хората, които смятат, че европейската тема не е толкова важна, ще подканя хората да участват в нея, ще държи хората да поддържат обратна връзка. Заложили сме иновативни подходи”, каза той.

От ГЕРБ изтъкнаха, че в тази кампания няма да обещаваме красиви неща, а ще кажем просто една истина, че България няма време за губене. България няма време за губене в осъществяването на своята мечта, а тя е да се утвърди като нормална, европейска и правова държава, със средно европейско качество на живот. Тези избори ще покаже желанието не да лъкатуши, а да се върне на пътя”, каза още Елен Гержиков.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 73| 5696 |31.03.2014 Група депутати напускат ГЕРБ на 26 май заради "България без цензура" . 33| 6449 |31.03.2014 Б. Димитрова: Няма да има ново електорално изригване на изборите . 4| 5378 |30.03.2014 Вучков: Комисията „Бисеров" излиза преди евроизборите . 21| 5229 |30.03.2014 ГЕРБ очерта мрачен сценарий: ЕК ни спира парите, градовете остават разкопани

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads