Реклама / Ads
24| 5104 |12.05.2021 НОВИНИ

Гербаджии пак превзеха тв ефира тази сутрин в най-гледаното време

.
Томислав Дончев в студиото на БТВ
По стара традиция знаковите лица от ГЕРБ пак превзеха тази сутрин телевизионния ефир. В най-гледаното време след 8 часа Томислав Дончев цъфна по БТВ, Деница Сачева по БНТ, а Даниел Митов по НТВ.
 

Това се случва броени часове преди  ГЕРБ да предаде властта на новия служебен кабинет. Припомняме ви, че България падна с още едно място по свобода на словото и сега е на "почетната" 112-та позиция.

 

Томислав Дончев за полета с пилетата и фурмите: „На този самолет имаше медицински консумативи и фурми. Ако е продавал фурми, не мога да знам. Поканете Иван Ангелов и го питайте. Създадохме организация по разпределение на тази храна. Не мога да отговоря, или човекът е направил грешка или има други фурми.  Докладът за възстановяване не е официално представен в Брюксел. Не е редно едно правителство с една седмица да го пуска.  Първа задача е да не се забравя, че ние сме в пандемия. Трябва да се продължат мерките с пандемията. Трябва да се организират изборите, което няма да е лека задача“.

 

Даниел Митов не даде отговор защо 10-годишното управление на ГЕРБ е допуснало да има олигарси, за които говори вчера Бойко  Борисов. „Има кръгове, които се утвърдиха и влияят върху властовите решения. След приватизацията се оформиха тези кръгове. Въпросът е да успеем, постепенно с другите партии как е подредена държавата и как комуникира с бизнеса. Държавата се опитва да помогне на всички. Дали успява е друг въпрос. Премиерът ще задълбочи своята теза за олигархията, когато стане въпрос за това. Има хора с много пари, които са ги натрупали в началото на прехода, като те са се опитвали да влияят. Сега тази възможност им е отнета и те си връщат.  Подобни комисии на Мая Манолова, това безумие е опит за селски трибунал. Последното заседание беше пълен цирк. Когато се правят такива комисии те се правят по правила. Борисов каза, че ще изкара мандата и ще си отиде в партията. Без Борисов парламентът се провали да състави кабинет.

 

Деница Сачева през цялото време се хвалеше: "Успяхме да запазим над 300 000 работни места, да осигурим подкрепа за почти 1 милион български граждани и за над 30 000 фирми по време на кризата, да увеличим заплатите в системата с 30% и да направим така, че социалните работници, трудовите експерти и инспектори да се чувстват по-удовлетворени от работата си".

 


.


.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 88| 13647 |26.04.2021 Тошко Йорданов: Очаквам всички, които умняха как ще сме патерица на гербаджиите . 20| 7443 |08.12.2020 Велизар Енчев: Патриотарите стават гербаджии, електоратът ще пие една вода от Банкя . 8| 7100 |22.10.2020 ДПС изригна заради лапсус в ефира на bTV. Настоя за публично извинение . 38| 7418 |26.09.2020 Шефът на НС пред гербаджии: Служебно правителство означава хаос за България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads