Реклама / Ads
14| 7146 |24.07.2020 НОВИНИ

Гешев награждава Младен Маринов. Прокуратура ТВ има много да учи от Севда ТВ /видео/

.
Главният прокурор на Република България Иван Гешев награди досегашния министър на вътрешните работи Младен Маринов с отличие „Служебна благодарност” и предметна награда „Награден нож“. Тази новина ни съобщиха току що от държавното обвинение, като я илюстрираха с ”тържествено” нямо видео от почти празна зала.
 

Вече свикнахме да гледаме по няколко пъти на ден изяви на премиера Бойко Борисов, публикувани на живо в профила му във Фейсбук. Заради това именно пиарката му Севдалина Анраудова е наричана от мнозина Севда ТВ. Вероятно Прокуратурата също се стреми да ни информира от мястото на събитията, но явно е добре да направи опит да понаучи как се прави това.

 

Въпреки, че само преди ден научихме, че обвинител №1 е в отпуск до 9 август, днес от държавното обвинение съобщават, че "награждаването на Младен Маринов е извършено в края на Националното съвещание на МВР във връзка с представянето на Отчета за противодействие на т.нар. „битова престъпност“".

 

Тържественият момент е илюстриан с видео, публикувано в профила на Прокуратурата в Youtube. Интересен пиар подход е от словото на Иван Гешев да не се чува нито дума, а от показаното да се вижда, че залата е повече празна, отколкото пълна.

Ето самото видео:

 

 

А ето какво би следвало да виждате в това видео според съобщението на Прокуратурата:

"В присъствието на професионалното ръководство на МВР, директорите на Областните дирекции на МВР и ръководството на ПРБ, Иван Гешев подчерта заслугите на Младен Маринов за отличното взаимодействие между органите на МВР и прокуратурата при разкриване на поредица от тежки престъпления, както и за заслугите му в борбата с конвенционалната престъпност, опазване на обществения ред и спазване на противоепидемиологичните мерки в рамките на извънредното положение.

Главният прокурор благодари на Маринов и за приноса му към дейността на Прокуратурата на Република България."

 

Фрог Нюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 24| 7022 |24.07.2020 Иван Гешев иска извинение от Христо Иванов . 19| 10799 |23.07.2020 Politico: Гешев не разследва Пеевски за КТБ, но преследва критиците му . 11| 4783 |23.07.2020 Гешев готов да се отчете пред депутатите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads