Реклама / Ads
27| 18818 |16.04.2020 НОВИНИ

Главсекът на МВР с цитат на деня: Може би на някой му писна да гледа жена си толкова време, но така е за всички

.
Ивайло Иванов
Може би на някой му писна да гледа жена си толкова време. Но това е за всички нас. С тези думи главсекът на МВР Ивайло Иванов спечели приза ”цитат на деня”. В истински правова държава след такова изказване щяха да завалят съдебни дела за дискриминационно изказване и щяха да бъдат спечелени.
 

На специална пресконференция на МВР за мерките на ведомството по празниците, той отдели по-голяма част от времето да ни се накара за различни неща: Няма да има нова заповед на здравния министър. Вчера хората се юрнаха. На изхода от София беше нещо страшно. Не знам къде отиват тези хора, не разбират ли каква е опасността. Явно искат след седмици да се задъхваме.

 

Насила можеш да вземеш, но не и да дадеш. Предполага се, че повечето предприятия и служби не работят. Основанието отиване на работа ще отпадне. Вчера вътрешният министър Младен Маринов изнесе данни, но ще уточня, че от направените на случаен принцип проверки по декларации са проверени 9 312 лица. От тях 641 се оказват, че нямат сключени трудови договори. 80 лица са посочили, че отиват на работа, а са регистрирани в бюрата за безработни.

 

Полицаите са на КПП-та да се опитат да запазят здравето на хората. Те не са там за подигравка. Да се чудим как да ги излъжем. Кому е нужно? Целта на декларацията е точно такава-да се проверява основанието за пътуването. Защо се прави това-кого лъжем. Ние не лъжем системата, лъжем своите близки. Виждаме в света какво става. Не се опитвайте да заблудите никой. Имам чувството, че на хората въобще не им пука. Полицията не е репресивен орган.

 

Шофьорите на таксита също трябва да са с маски. Във вторник шофьорите на летището не бяха с маски. Вчера са с маски. Има и санкционирани.

 

Вчера шефът на МВР Младен Маринов  накара хората да подскочат радостно, след като от тв студиото на БТВ заяви, че България е на едно от първите места по свобода на словото.

 

Назидаване всеки ден, всеки час. Сякаш МВР и щабовете са някакви гении, а всички останали сме пълни олигофрени. А стига сте ни се карали. Нормални хора сме и на всички им е писнало от жените им. А има и втори вариант: на жените да им е писнало от мъжете.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 20| 4877 |13.04.2020 Главсекът на МВР: Да не се правим на тарикати и да си играем на гоненица с полицията . 11| 7913 |14.02.2020 Главсекът на МВР ни просълзи: Полицията е приятел на хората . 15| 12010 |13.12.2019 Главсекът на МВР се скъса да оправдава Джамбазки . 7| 4619 |13.10.2019 Според главсекът на МВР у нас всичко е цветя и рози

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads