Реклама / Ads
2| 8732 |02.07.2016 НОВИНИ

Гриша Ганчев: Ние сме в среда между лъвове, единият иска да разкъса другите

.
Гриша Ганчев
Много радост ми донесе миналата година. Толкова победи във футбола имаме, че сме за Гинес. Важното беше да се върнем в А група и мисля, че го постигнахме. Това каза бизнесменът Гриша Ганчев по НТВ.
 

Препятствията са уникално много. Христо Стоичков също се нагърби да помогне. Вика: Давай да спасяваме. Не водя битки с никого. Г-н Васил Божков не съм го чувал да каже една дума за ЦСКА. Изявяват се Юли Москов, Дучето и разни такива глашатаи. Те казват, че г-н Божков това ще направи и онова. Ние с него не сме в лоши отношения. ЦСКА е отворен проект. Да заповяда г-н Божков. Трябва да се прави базата, да се стяга юношеската школа и т. н. Ако кажат, че преча, на секундата си взимам шапката. Целта си я постигнах, има група, която е в А група с лиценз. ЦСКА ще си играе на стадион „Българска армия. Това е неговият дом. Къде да играе отбора? Той си има стадион. Ние правим подобрения. Държавата няма как да отдели средства, ние трябва да намерим пари и да започнем да правим нещата.

 

Не знам кой стар ЦСКА искат някои фенове. ЦСКА е в сърцето, той не е търговско дружество. Ако някой честолюбиви хора има, да дадат вариант как да стане. Ако аз преча, съм готов да си тръгна. Говори синдичката, че ще вземе лиценз за Б група. Тя в старото дружество взима заплата, има един човечец и бременна женичка. Това са. Ние направихме паралелно дружество, за да може да плащаме заплати. Футболистите не са играли за едната чест. Всеки бачка за пари. Техен проблем е, ако не са доволни от договорите. Може да искат и по 100 000 евра. Ще им покажа къде е пътя на Баерн Мюнхен. Тук парите са толкова. Търговската марка ще си я придобием. Три търговски марки са блокирани в министерство на финансите. Ще си ги купим. Рани или късно ще се продадат. Ще има два отбора ЦСКА в А и в Б група. Въпросът дали ще има трети отбор ЦСКА ще го реши съдията.

Не е добре „Левски“ да не играе. Но те се изказаха без да вникнат в нещата. Трябва нещо да кажат. Не може всеки ден да пишат само за ЦСКА. Искат и за тях нещо да пишат. Нямам нужда да си комуникирам с Борислав Михайлов. И в Ловеч като съм бил, не съм имал нужда за нищо от него. Не сме си говорили с него от м. г. август, когато го заболя стомаха. Той е големец, обикаля, оправя световния футбол, аз какъв съм, дребен спонсор и това е. Нямам желание да си говоря с него. Щом съм казал, че е корумпиран, съм го казал. Нека да ме осъди. Вече не ме интересува дали трябва кардинална промяна в българския футбол. На контролна среща можем да бием всеки един отбор. Нали видяхте на официалните в Япония какво става. Не на контрола, дошъл Роналдо да го видят фенките.

Делото си върви, идва към своя край, съдията ще отсъди, ако съм виновен, заминавам. И там е за хора. Не ме интересуват нито високите етажи, нито политическите партии. Живея си в моя свят. Какъв съм да коментирам Бойко Борисов. Като истински лидер на държавата взима най-правилното решение. Не може 60 на сто от държавата да страда, защото някой решил да унищожи този отбор. Аз излизам с лицето си. Борисов като истински държавник взе тази позиция, след като ръководните органи на футболния съюз не можаха да я вземат.

Делян Пеевски си има лостове и си влияе, това си е негово право. Той си влияе, ние си караме по нашето си. Ние сме в среда между лъвове, единият иска да разкъса другите. Географската ширина е най-големият ни проблем. В нормалните държани не е така, хората сядат и се разбират. Тук се хващат две меди и яко бой по главата, докато ти дойде акъл.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 10111 |01.07.2016 Гр. Ганчев: ЦСКА ще е на ”Армията” с историческата си емблема . 0| 10877 |29.06.2016 Официално: ЦСКА - София на Гриша Ганчев ще играе в ”А” група . 6| 14593 |23.06.2016 Гриша Ганчев внесе оздравителен план за ЦСКА в съда . 3| 4902 |21.06.2016 Гриша Ганчев ще опита да изкупи марката ”ЦСКА”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads