Реклама / Ads
0| 3490 |24.06.2022 НОВИНИ

Гроздан Караджов: Служебно правителство да обърне с хастара надолу всички министерства!

.
Гроздан Караджов Източник: стопкадър, БНТ
Министърът на регионалното развитие в оставка Гроздан Караджов призова да се направи пълна ревизия на работата на всички министерства. По думите му има панически страх от идването на служебно правителство.
 

„Като дойде служебното правителство, нека първо направи проверка в МРРБ - лист по лист да не остане необърнат. Но след това да обърне с хастара нагоре и всички останали министерства, за да видим кой какви ги е вършил. Езикът, който са предприели, и начинът на поведение на„Промяната“ - сякаш властта им принадлежи и някой им я е дръпнал. Това не води до нищо друго освен нови избори“, призова той от ефира на Националната телевизия.

 

Гроздан Караджов призна, че разбрал от медиите, че ще бъде регионален министър в кабинета „Петков“. Той отбеляза, че председателят на ПГ на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов е предложил място като министър още по време на вторите избори през юли 2021 г.

 

„Изправени сме пред разрушителна атака. С лъжи и клевети се руши тъканта на държавата. За вземане на решения между министри няма как да се лъже и го доказах с документи“, коментира още министърът на регионалното развитие в оставка.

 

„Не съм платил една стотинка по ин хаус договорите, както се внушаваше със саковете с парите. Това е криминална работа. Има служби, които да целят тези работи. два часа преди да изтеглим „Има такъв народ“ бяхме най-добрите партньори, после станахме мутри, мафия. Това разруши държавността. Тези които ни избраха разбраха, че това са фалшиви аргументи“, твърди той.

 

„Има такъв народ“ беше приеман като второкачествена партия. Опитите постоянно да се диктува доведоха до крах. Той дойде през месец март, когато лидерите спряха да си говорят“, поясни Караджов.

 

„Не се виждам в политиката. В сегашната ситуация никой не може да каже къде се вижда. След всички тези обиди, нападки, корупция, които не съществуват и пътят, по който поема „Продължаваме Промяната“. Това не води към нищо друго освен към предсрочни избори“, коментира още той.  

 

Министърът в оставка коментира и темата за Република Северна Македония, по която се различава от идеята на „Има такъв народ“: „Аз не съм партиен член на ИТН и по отношение на ветото срещу Македония смятам, че е правилно то да се вдигне“.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3048 |23.06.2022 Гроздан Караджов: Логичен край на една нелогична коалиция . 0| 2862 |22.06.2022 Гроздан Караджов: Трудно е да опровергаваш твърдения, които се базират на слухове, манипулации и откровени неистини . 0| 8574 |21.06.2022 Кирил Петков казал на Караджов: Не искам, ако падне кабинета, онзи в отсрещната сграда да се разплаща с фирмите . 0| 4749 |14.06.2022 Караджов: Нямам общо с „Делта хил“ и Орлин Алексиев. Усещам, че мафията е пробила „Промяната“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads