Реклама / Ads
24| 4557 |02.09.2021 НОВИНИ

Хамид Хамид: Някой си прави пиар на гърба на г-н Доган, „Росенец“ не е негов. Петков и Василев са аватари на олигархична група

.
Хамид Хамид
Подвеждаща е информацията, че само трафопоста на „Росенец“ е законен. Почти всички сгради са законни. За други се водят дела. Собствениците на тези сгради са търговски дружества. Това каза депутатът от ДПС Хамид Хамид по НТВ.
 

Защо не се покани градинаря, който целогодишно е там?!  Може би знае нещо за собствеността на храстите. Не зная почетния председател на ДПС да има нещо общо със собствениците.  Вие твърдите, че е негов този имот. Нека комисията „Росенец“ да провери документи и факти. Някой прави това, за да се качи в политиката на гърба на г-н Доган.

 

Помните едни хора събаряха барвекю, подаряваха кученца, а виждате докъде стигнаха. Може да ги видим премиери, президенти. Това са инсинуации, за всичко си има документи. Ако някоя администрация не си е свършила работа, контролните органи ще го установят. В района на Южното Черноморие има хиляди постройки, при които администрацията не е завършила действията си. Тук някой иска да си прави пиар на гърба на г-н Доган.

 

Собствеността е ясна и кристална-на две търговски дружества. Нека г-н Доган да е поканен, ние ще предложим да бъде поканен и градинаря Мехмед. Той 12 месеца е там. Комисията може да покани и г-н Бойко Борисов. Ако вие сте на хотел, ще се заемете ли с документацията му?

 

Пожелавам ви като г-н Доган,  да намерите място, където да ви поканят 4 месеца да почивате.

 

Сградата има разрешение на строеж и е в процес на въвеждане в експлоатация. Бави се заради спор на администрацията. Бил съм в това имение. Това е една база, която цяла България я видя.

 

Според „Магнитски“ Делян Пеевски участва в схема за придобиване на българско гражданство, във влияние на местните избори и  участие на Пеевски, чрез Илко Желязков за подкупване на държавни служители с цел лоялност. Досега сме установили, че в министерство на правосъдието няма такива данни. Поискали сме информация и от американската страна.  Ние искаме да установим дали определени чиновници не са подведени в американската страна.

 

В изявление на властите на САЩ се казва ,че това е акт, който има действия на територията на САЩ и никакво влияние на територията на България. Взема се незаконно решение у нас. Според нас има твърдения, които трябва да се изяснят.  

 

На въпрос какво е отношението му към Кирил Петков и Асен Василев, той каза, че те са аватари на определена олигархична група. „Борисов сам каза, че г-н Прокопиев му е представял куп министри. Сега очакваме те да се явят на избори. В мое изявление казах, че Кирил Петков прилича на Джон Траволта.

 

Той участва в един филм, който се казва „Лице на заем“. Трябва на всички български граждани трябва да стане ясно кой се крие зад Джон Траволта и кой е Никълъс Кейдж. През годините сме доказали, че сме помогнали на много политически субекти. Ще помогнем и на тях. Асо издигнем кандидат за президент, той ще е достоен. Избирателят на ДПС е достатъчно мъдър“.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 32| 4900 |19.08.2021 Хамид Хамид: ДПС събира факти и обстоятелства за министър Кирил Петков . 8| 5708 |13.08.2021 Кузманов: Цинично е някой да иска да си припише успехите на българските спортисти и техните треньори . 27| 6760 |12.08.2021 Арман Бабикян: Някой генерира хаос и чака да му наложат ”ред в хаоса” . 14| 11300 |05.08.2021 Един ден някой ще извади меча на Аспарух и ще каже: Тук няма да бъде България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads