Реклама / Ads
10| 2218 |21.07.2024 НОВИНИ

Хамид Хамид: Случва се във всяко семейство - баща и син да се скарат понякога

.
Източник: БГНЕС
Случва се във всяко семейство - баща и син да се скарат понякога, но след това обикновено се сдобряват, а с този, който ги е скарал, знаете какво се случва.
 

Така образно описа ситуацията в партията Хамид Хамид, заместник-председател на ДПС и на парламентарната група на Движението, информира БНР.

 

Запитан кога ще се съберат централните органи, Хамид изтъкна, че отговорът е в устава на ДПС, който е "най-четеният документ в последно време".

 

В предаването "Неделя 150" Хамид обясни, че общинските структури, които са го избрали, са изразили подкрепа за него и не трябва да подава оставка, както го призова почетният председател на ДПС Ахмед Доган. По думите му, с лъжа и опит за дезинформация се работи за разцепление на партията.

 

Във връзка със случилото се в централата на ДПС в петък, когато привърженици от лагера на Ахмед Доган завзеха сградата на партията, Хамид Хамид заяви, че не е успял да наблюдава "тези вандали", но уточни, че поне двама от тях "имат ключове за тази централа". Според него се злоупотребява с темата за ремонта на централата, който е планиран.







Относно призивите "ДПС без Пеевски", с които младежкото ДПС облепи партийната централа, Хамид посъветва изхода от ситуацията да се търси през устава и законодателството, а не "с талибански изпълнения да се катерят по прозорците" на централата.

 

Ако държавата си е на мястото, част от щетите може да не са в такива размери или да не бъдат допускани. Превенцията е от огромно значение да не допускаме такива трагедии. Климатът се променя и оттук нататък трябва да сме готови за подобни трагедии. Екипирането и превенцията са от огромно значение в борбата с такива стихии, гласи анализът на Хамид за пожарите в страната.

 

Той изрази мнение, че е необходимо да има специална централизирана и добре оборудвана структура за справяне с бедствия.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 2260 |21.07.2024 Ивайло Мирчев: Няма как утре да се случи чудо . 3| 2466 |21.07.2024 Николай Николов: Държавата не е бедна. Може да закупи хеликоптери и самолети . 1| 2167 |21.07.2024 Време е за плаж: Как да пазим кожата си от слънцето? . 55| 3335 |21.07.2024 Белият генерал срещу Осман паша при Плевен: Трагедия или победа се случи там през 1877 г, според Достоевски?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads