Реклама / Ads
19| 4954 |20.12.2009 НОВИНИ

Хамстера работел за Яне Янев, събирал гласове по изборите

.
Волен Сидеров Източник: Вяра Йовева
Хора от престъпната банда на “Наглите” са работели за предизборната кампания на партия “Ред, законност и справедливост”. Това разкри по Нова телевизия лидерът на “Атака” Волен Сидеров. Той конкретизира, че оставеният от съда за постоянно в ареста Антон Петров – Хамстера е съдействал лично в предизборната кампания на Яне Янев и е събрила гласове в Ямболско и Старозагорско.
 
Според Сидеров МВР има информация за тази обвързаност между РЗС и бандити, но по време на изборите не са могли да реагират, защото над тези хора е имало чадър от ДАНС.

Атакистът се закани в близките дни да разкрие на обществото на кого Хамстера е бил дясна ръка. Той обяви от телевизионния ефир, че определени среди са задействали план за дестабилизиране на държавата и сваляне през пролетта на правителството. Мозъците, които са в основата на този план, Сидеров нарече "такета, кепета, барети, чегета, бизнесмени и т.н." Те действали силово и не се спирали пред нищо. В случая мишената им е правителството и Бойко Борисов, а мотивът - да спасят себе си. Волен Сидеров предупреди, че РЗС и покровителите му задействали и друг план за дестабилизация на парламента. Чрез омбудсмана Гиньо Ганев искали да променят правилника на Народното събрание и така да разбиват групи и да противопоставят депутати.

Утре съм поискал среща с г-н Ганев, той е зависим от тези хора и ще го предупредя, че ще направи огромна грешка, която ще провокира моята атака срещу него, заяви Сидеров. Според него английските консерватори се били отдръпнали от Яне Янев и разбрали, че са били подведени.

Сидеров отново подчерта, че Янев е хомосексуалист, а това криело опасности за политиката. И Марио Тагарински и Любен Дилов са го казвали това. Лидерът на “Атака” призова вътрешния министър да каже с кого е бил последният телефонен разговор на бандита на Хамсетера, само така на обществото щели да станат ясни много задкулисни игри. Минути по-късно Цветан Цветанов, който гостува също в студиото на Нова телевизия, деликатно отказа да говори по темата, позовавайки се на следствената тайна.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 34| 15024 |17.12.2009 ДНК доказателства срещу "наглите" - Хамстера, Културиста и Йожи . 19| 4657 |18.11.2009 В БАН трупали по 600 дни отпуски, работели символично . 26| 6825 |28.10.2009 Структури на ДАНС работели като улични банди . 6| 5405 |26.10.2009 Галеви събирали 1500 лв. "такса спокойствие"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads