Реклама / Ads
25| 10777 |21.04.2020 НОВИНИ

Хората във Фейсбук гневни на НОЩ: Явно сън не ви лови, ако не се покажете /обновена/

.
Брифингът от снощи в 23 часа
Среднощните пресконференции на Националния оперативен щаб предизвика вълна от недоволство в социалните мрежи. Повод за поредното възмущение стана брифинга в 23 час в понеделник, на който щабът с най-сериозен тон съобщи, че у нас няма повишена радиация след потушения пожар край Чернобил.
 

 Ето и някои от коментарите по този повод:

 

 

Деян Дянков, журналист: "С вчерашния среднощен брифинг кредитът ми на доверие в корона щаба бе изчерпан. Отдавна вървеше в тази посока, но това бе пределът ми. Дали ядреното им включване бе ченгеджийско мероприятие от "учебника на КГБ" с цел да засили до максимум паниката и безпокойството у населението или бе проява на чиста проба некадърност? Не знам. Но вече не ме и интересува.

От този момент не вярвам, че тази криза се управлява от компетентни хора, които знаят какво целят, какво вършат и могат да правят връзка между двете".

 

Вера Иванова от „Системата ни убива“: „До ЩАБА! Включете и сирените да оповестяват за извънредните ви среднощни брифинги. Явно сън не ви лови, ако не се покажете !“.

 

Бившия съдия Румяна Ченолава: „Очаквам от утре брифингите на НОЩ да отделят време и за прогнозата за времето. Изчезна Борисов. Сигурно търси ада, а после да ни спаси...“.

 

Румен Петров, адвокат: „Автентичното име на онази групичка / щаб с абревиатура НОЩ всъщност е ПОЛУНОЩ. И заради това тогава дават пресконференции. Но това да им е кусурът...“.

 

Стоян Тончев, журналист: „Абе тия от брифинга да не ги отвлече НЛО?
Гама-лъчи, радиация, скречове, размазване на картината, застъпване на звука и... изчезнаха. Дано да е завинаги! Фенклубът на Мутафчийски вече е предимно 70+. Да си прави брифингите в 05:30 ч. сутринта“.

 

Валентин Иванов-Кардамски, пиар-експерт: „През вечер един НОЩ-ен майтап се задава с невиждана ярост и безпардонна амбиция. Абе съжаляваха доста, че няма радиация от Чернобил. Личеше им. Плачеше им се. Ако в 1.00 няма извънредно грустен Майтапчийски, че е изригнала Витоша си лягам!“.

 

Димитър Петров, лекар: „Нова радост за народа. Среднощен брифинг за Чернобил на Щаба по коронавируса. Сигурно ще кажат, че радиацията убила вируса..“.

 

Михаил Кръстев, журналист: „Нямаше да е НОЩ, ако си правеха брифингите през деня, нали?“.

 

Пламена Игнатова, журналист: „Необхванати теми: 5G, баба Ванга, Царичината дупка, НЛО. Само предупреждавайте по-рано, че на пуканките им трябват 2-3 минути“.

 

Васко Мавриков, журналист: "След снощния извънреден брифинг за радиационния фон у нас, тази вечер се очаква още един извънреден брифинг на щаба - има ли НЛО в България.

Темите на извънредния брифинг до края на седмицата. Начало 23:00ч
21 април - "Има ли НЛО в България?"
22 април - "Убива ли 5G гълъбите на България?"
23 април - "Джендърите от Норвегия колко български деца взеха?"
24 април - " Пръскат ли ни чрез кемтрейлс коронавирус?".

 

Атанас Атанасов, политик: "Средноднощният брифинг е нескопосан опит за отклоняване на общественото внимание чрез всяване на страх и от радиация!".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 4302 |20.04.2020 Епископ Антоний: Хората се вслушаха в призивите на държавата и църквата . 0| 4368 |20.04.2020 Австралия подготвя закон, принуждаващ Гугъл и Фейсбук да делят приходите от реклами с местни медии . 7| 5244 |19.04.2020 Сериозни проверки започват на хората, които искат да влязат в София . 17| 4973 |17.04.2020 Медиците от ВМА излязоха с трогателен призив към хората /видео/

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads