Реклама / Ads
8| 3640 |05.01.2022 НОВИНИ

Христо Гаджев се ожали: Рашков съществувал в политиката, за да изнася лъжи и да дискредитира ГЕРБ

.
Христо Гаджев Източник: стопкадър, БНТ
Не спират да прехвърчат стрели между вътрешния министър Бойко Рашков и партията на бившия премиер Бойко Борисов ГЕРБ. Тази сутрин Христо Гаджев се ожали пред Българската национална телевизия, че Рашков съществувал в политиката само и единствено, за да изнася лъжи и да дискредитира ГЕРБ.
 

„Ние вчера излязохме с позиция, че повече няма да търпим и ще се видим в съда с г-н Рашков, за да защити своите лъжи. Причината за съществуването на Рашков в политиката е да изнася лъжи и да дискредитира ГЕРБ“, коментира Гаджев вчерашния скандал с изнесените данни от разследването за АМ „Хемус“.

 

На въпрос дали ГЕРБ е финансирана с държавни средства Гаджев побърза да заяви: „Категорично не“.

 

„Такъв беше и случаят с подслушванията, който се оказа едно голямо нищо. Четох документите в МВР в които няма нищо секретно, а той ги засекрети“, каза депутатът.

 

За зеления сертификат в парламента Гаджев заяви, че позицията на ГЕРБ е единна - каквото важи за българските граждани, трябва да важи и за народните представители.

 

„За съжаление и този проект за решение, предложен от „Демократична България“ също създава възможност за предимство и един вид богоизибране на хората, които работят в момента, защото предлага тестовете на хората, които не са ваксинирани, да се плащат от данъкоплатеца“, подчерта той.

 

Гаджев заяви, че ГЕРБ ще предложат отпадането на тези текстове и всеки депутат, който не иска да се ваксинира, да си плаща сам тестовете.

 

„Първата точка, която трябва да бъде гледана днес, е енергийното подпомагане на бизнеса. Ние сме внесли проект за решение още миналата година и реално се оказва, че различните работодателски и бизнес асоциации искат точно този модел - предлагаме този проект да бъде гледан в Народното събрание“, заяви той.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 3368 |05.01.2022 Проф. Христова: Омикрон обхваща страната на 100% до края на януари . 7| 3162 |03.01.2022 Проф. Ива Христова: Омикрон атакува по- често горните дихателни пътища . 1| 4126 |31.12.2021 Проф. Христо Даскалов е новият шеф на БАБХ . 13| 3711 |25.12.2021 Посланията на Рождество Христово

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads