Реклама / Ads
12| 8455 |03.06.2021 НОВИНИ

Христо Иванов: Недопустимо е как Борисов, Гешев и Цацаров се петляркат по сцената с мазните си лъжи

.
Христо Иванов Източник: стопкадър, bTV
Недопустимо е как Борисов, Гешев и Цацаров се петляркат по сцената с техните мазни лъжи. Това каза по bTV съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов.
 

„Всички, свързани с тези, на които са наложени американските санкции, са застрашени от санкционна вълна. Грубо казано – заразно е“, смята той. Иванов призова новото ръководство на ДАНС да наложи аналогични санкции за транзакции в България.

 

„Американските санкции бранят в САЩ да не влезе тази мръсна кръв. Сега е моментът, в който новото правителство и новото ръководство на ДАНС трябва да покажат от коя страна на уравнението стоят“, категоричен бе той.

 

„Най-накрая някои и отвън каза това, което ние знаем от десетилетия. Доживяхме тази реалност да стане реалност и в България. Това е последица от работата на различни журналисти, недоволството на българското общество и от политическото надигане. Америка реагира на това и ние минаваме един много важен политически Рубикон. Само че трябва да довършим тая работа. Корупцията е като тангото – тя изисква двама. Пеевски и Божков са участвали в схеми с кого? Основното лице, което е отговорно, е Борисов. Той е ортакът на Пеевски. Другите лица, чието имена стоят зад този отвратителен модел са Гешев и Цацаров“, поясни Христо Иванов. Според него единственото нещо, което Гешев е длъжен да направи, е да си подаде оставката.

 

„Щели да разследват!? Скрийте се! Подайте си оставките“, призова Иванов.

 

„Просълзих се как Борисов си говорел за бъдещето точно с Пеевски. Как така точно Пеевски се оказа тая огромна корупционна жаба? Борисов го хранеше“, коментира той по повод днешното изказване на експремиерът Бойко Борисов.

 

Съпредседателят на „Демократична България“ призова всички български граждани, докато Гешев не се разкара, да се присъединят към протестите, които бяха възобновени.

 

„Накрая хората ще ги изгонят с камъни“, закани се той и добави, че страната ни трябва да започне да реконструира имиджа си и да престанем да бъдем „Дисниленд" на корупцията.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 3701 |03.06.2021 Христо Иванов: Илко Желязков още днес трябва да подаде оставка . 3| 4343 |02.06.2021 Проф. Иво Христов: БСП ще успее да се превърне в незаобиколим фактор . 0| 2871 |02.06.2021 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от с. Бистрица и кв. „Христо Ботев“ . 15| 5058 |31.05.2021 Христо Мутафчиев, който минава за фен на Борисов, очаквано атакува министър Минеков

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads