Реклама / Ads
2| 6210 |07.09.2017 НОВИНИ

Христо Иванов: Румен Радев се учи на наш гръб, той е абсолютно неподготвен

.
Христо Иванов Източник: БГНЕС
И ние, заедно с пет организации, призовахме президента Румен Радев да наложи вето на поправките в НПК. Това каза лидера на Да, България Христо Иванов в предаването „На светло“ с Люба Кулезич по БиАйТи.
 

 Трябва да видим как Цацаров, с помощта на парламентарните сили, под благия поглед на Румен  Радев,  си прави специален съд, където прехвърля делата срещу целия висш ешелон на властта. До сега все пак се надявахме на приличие и справедливост, когато нещата отидат в съда. Сега това се променя. Основните играчи знаят, че тяхното историческо време свършва. Ако сега не се закрепят с бруталност, всички те ще трябва да слязат от сцената. Пропуснаха времето да си скъсат опашките. Когато това не стане, ти късат главата.

 

Румен Радев е тотално аполитичен човек, който няма представа   какво представлява този олигархичен модел на управление. Той ще се учи на наш гръб. Може и да не се научи до края на мандата си. Едно е да взимаш решения в пилотската кабина -среда, която ти е известна, друго е  политическата среда, където има повече неизвестни.  Особено със слабия екип на президента. Говоря за юридическият му екип. Сега трябва да вземе трудното решение за назначаване на председател на ВАС. Ще се види колко струва Радев, когато трябва да се избере следващият главен прокурор. Това е историческо изпитание, за което е абсолютно неподготвен.

 

Борисов, Цацаров и  Пеевски  дълго време можеха да се утешават със своята полезност. Ситуацията в Америка се мени с чудовищна скорост. От екипа на Тръмп  не остана нито един човек. На тяхно място дойде много висока концентрация генерали. Тези хора са със сериозно отношение какво се случва на границата с Русия. Старите договорки  и баланси много бързо се променят. Процедурата „Магнитски “ ще пренастрои  оптиката, с която ни  гледат. Цацаров, Борисов и Пеевски  трябва да бъдат свалени от сцената.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 5120 |31.08.2017 Румен Радев отказа на губернатора на София да смени името на в. Мусала . 1| 6481 |31.08.2017 Румен Петков: Правителството да не отваря война на САЩ заради Дунарит . 7| 10803 |18.08.2017 Експертът Христо Смоленов: Европа да се готви за война . 0| 4798 |14.08.2017 Румен Радев: Смъртта на Панде Ефтимов е загуба за цяла България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads