Реклама / Ads
50| 9882 |27.05.2012 НОВИНИ

Христо Стоичков защити сина на Гриша Ганчев от МВР

.
Христо Стоичков
Едно момче е в ареста. Първо арестуват, а после търсят доказателства. Познавам синът на Гриша Ганчев – Данаил от дете. Не може едно момче да го показват с белезници. Ами ако утре се окаже, че е невинен, какво ще стане с него? Това попита Христо Стоичков в студиото на „Нека говорят” пред водещия Росен Петров.
 
Данаил бил в България от няколко месеца, преди това учил годни наред в Англия и този арест бил шок за него и семейството му.

Много са показните акции, а резултатите нещо не ги виждаме, допълни големият футболист, който е известен с подкрепата си за ГЕРБ и правителството.

След това Стоичков призна, че на Гриша Ганчев в момента не му е до футболния отбор на „Литекс”, защото бил зает с проблемите около синът му. Той е дал толкова години и награди на българския спорт. Не може така да се отнасят с него, категоричен е Стоичков. Според него така станало преди време и с Лукойл. Утре можело и него да го сполети подобна участ или някой друг. Това не е нормално, отсече Камата.

Синът на ловешкия бизнесмен Гриша Ганчев бе арестуван по време на акция срещу далавери в бизнеса със захар.  

Преди няколко дни Специализираният апелативен съд остави Данаил за постоянно в ареста. В ареста с него остават и Милко Талев, Ивайло Талев, Тодор Симеонов и Милко Димитров.

Според съдиите има достатъчно доказателства, които да доказват, че те действително са участвали в организирана престъпна група в различни форми на съучастие за избягване установяване или плащане на данъчни задължения в големи размери.

Обвиняемият Милко Талев е организатор на групата за данъчни престъпления, а другите четирима, сред които и синът на Ганчев, са участници в тази група. На този етап съдът намира, че е налице опасност от извършване и на друго престъпление, поради високия размер на предвиденото наказание за престъпленията, за които обвиняемите са привлечени. Наред с това дейността на групата е свързана с много лица, част от които свидетели по настоящото производство и би могло да се затрудни разкриването на обективната истина, мотивира се още съдът.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 13688 |07.05.2012 Скандал! Стоичков: Боби Михайлов хвърли ръкавиците на мача с Швеция за третото място! . 10| 6498 |21.04.2012 М. Попова защити позицията си за българите в Сърбия . 15| 7128 |15.04.2012 Христос воскресе! . 18| 5958 |14.03.2012 Хр.Христова: Разбрах по телефона, че Кунева напуска НДСВ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads