Реклама / Ads
86| 12100 |21.01.2011 НОВИНИ

Яне Янев: Бойко Борисов е мафиот, а обществото не ме разбира

.
Яне Янев
„Ще ви кажа, че Бойко Борисов е престъпник, че Бойко Борисов е мафиот", закани се Яне Янев. „Бойко Борисов сега ползва властта, за да трупа незаконни богатства", допълни той. „Ако не ме разстрелят, наяве ще излезе цялата истина", каза още Янев.
 

По думите му премиерът Бойко Борисов бил най-зловещата мутра на прехода и тартор на престъпна групировка. Лидерът на РЗС имал неоспорими доказателства за твърденията си.

Той посочи, че изнесеното от РЗС от Нова година насам е едва един микрон от истината. Обществото обаче не искало истината да излезе наяве, разочарован е Яне Янев. Лидерът на РЗС се оплака и от слуховете за него самия, че е луд и че е гей, заради което са си отишли от този свят баща му и дядо му. „Аз знам, че съм чист, няма да им простя на тези мръсници", заяви още той. „Има нощи, когато не мога да заспя дори за миг", сподели още Янев.

Той е крайно разочарован и от вчерашното поведение на съпартийците си, които го предадоха и подкрепиха правителството на ГЕРБ. „Най-бурните и искрени аплодисменти бяха за предателството", посочи Яне Янев.

От РЗС извадиха копие от банкова фактура, от която става ясно, че Искра Фидосова получава на 15 декември 2007-ма 150 000 лева от фирма „Титан".

От РЗС питат вярно ли е, че тази сума не е записана в данъчната декларация на Искра Фидосова за 2007-ма. Знае ли премиерът Бойко Борисов за тази транзакция от софийската фирма за боклук към Фидосова. От партията питат още, ще се самосезират ли ДАНС и Върховна касационна прокуратура.

Янев заяви още, че срещу него и срещу всички близки за него хора е оказвана репресия. Той и близките му са разпитвани по следствия и прокуратури. На тази репресия е подложен брат му, майка му, приятелката му и нейните родители.„Това наистина е зверско, нечовешко отношение", посочи още лидерът на РЗС. Чувствам се изключително зле, разкри той и се оплака от силно негативното отношение към него и към партията в някои медии, според които РЗС са врагове, както Янев се изрази, на „благословеното от Бойко Борисов управление".

„Няма чуваемост това, което ние правим", коментира той. Щом РЗС извадят наяве някое безобразие на правителството, хулите срещу консерваторите са много повече.

Яне Янев не вижда смисъл каузата на РЗС да продължава, ако не срещне разбирането на българското общество и на медиите.„Готов съм да напусна политика", посочи той, но подчерта, че е готов и да се бори. Така и не стана ясно, за кое е по-готов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 31| 11300 |20.01.2011 Борисов: Ако искате нови избори – кажете го . 37| 6062 |20.01.2011 Яне Янев: Бойко, подай си оставката и си върви с мир . 30| 4758 |20.01.2011 Танов: Разговорът с Борисов е пълен фалшификат! . 34| 4976 |20.01.2011 Цветанов: С Борисов сме цел на организираната престъпност

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads