Реклама / Ads
0| 25042 |18.03.2022 НОВИНИ

Ястребът Тома Биков като врачка още през 2013: Борисов трябва да лежи в затвора

.
Тома Биков
....Борисов ще остави след себе си напълно унищожено здравеопазване, фалирала пенсионна система, държавна администрация напълнена с некадърници, чието единство качество е, че са партийни членове на ГЕРБ, разсипано земеделие и всемогъщи монополи. С него ще си отиде илюзията, че един човек с твърда ръка е способен да „оправи“ държавата, казва през 2013 г. Тома Биков, който тогава не е в ГЕРБ. ”
 

Тази илюзия днес издъхва под тежестта на уличните протести и пред вида на изплашения министър-председател. "Твърдата ръка” започва да трепери и да изглежда немощна. Все по-често ще се сещаме за „Буда” и ще осъзнаваме, че страната ни се управлява от второразреден бандит, а не от изключителен талант, както се опитват да ни внушат някои медии и социолози. Все по-често ще ни хваща срам, че сме допуснали това, което живяхме през последните четири години. Борисов трябва да лежи в затвора. Не за да изкупи вината си за бедността и безпътицата, до която доведе страната, а защото всеки политик трябва да знае, че не е недосегаем, когато нарушава закона. Само за записите от „Мишо Бирата”, на Борисов се полагат 5 години затвор за търговия с влияние. България все някога ще стане нормална страна, но трябва да се започне от някъде. Защо не от един справедлив процес срещу премиер, който е извършил престъпления докато е бил във властта?, припомнят още казаното от Биков Gospodari.com.


Днес Биков е от другата страна на барикадата - ястреб на ГЕРБ.

 

„Същите тези хора, които говореха за съдебна реформа, правят това нещо. В последните 30 години аз не помня и няма такъв случай лидерът на най-голямата опозиционна партия да бъде арестуван по този начин. И няма никакви европрокурори и няма никакви еврофондове.“, казва той пред БНР.


Притесненият и нервен Биков направи паралел с ареста на Никола Петков в Народното събрание през 1947 г., „отново след показания на тогавашния министър-председател и със сходни доказателства.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3117 |14.03.2022 Масова чистка на служители в „Автомагистрали - Черно море“ . 0| 6982 |11.03.2022 Строителни фирми спират работа заради високите цените на стоманата и арматурното желязо . 0| 9464 |09.03.2022 Поезия за дъщерите на Путин с автомат в Украйна, щерката на Лавров - санитарка, синът на Жириновски - войник . 0| 4866 |02.03.2022 Металургичният гигант „Северсталь“ секва доставките на стомана за Европа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads