Реклама / Ads
10| 3733 |02.05.2023 НОВИНИ

Илиян Василев: Флиртовете и финтовете приключиха. Следва грозната картина

.
Илиян Василев
Борисов направи логичния си ход, отхвърли проекто правителството на ППДБ и обяви, че ще прави правителство с хартиените. Нито ще сменя на третия месец председателя на НС. Флиртовете и финтовете приключиха - следва грозната картина. ”Атентатът” срещу Гешев ви дава информационния фон на който да се отрече правителство на ППДБ без аргументи, и да стане ясно, че ще има правителство на хартиената коалиция. Целият театър е бил да се ограничат възможностите на ППДБ да критикуват и заработват влияние от кризата.
 

Познавам начина на мислене и действие на тези хора. 

 

"Атентатът" е просто част от много по-детайлен план за изпиране на задкулисието /Пеевски и Гешев са жертви/ и неутрализиране на натиска отвън при това не само за смяна на главния прокурор /по принцип/, но и за идване на власт на антикорупционно правителство.

 

С времето - "атентатът" ще предизвиква все по-голямо съмнение, да не кажа смях /примерно ако не бил брониран автомобил, ужас щяло да има, пък десният преден фар бил еле одраскан -  къде тук виждате смъртна заплаха?!/, и за това се подгответе за втората част от театрото. 

 

Тя е продължение на пресконференцията на Гешев преди време, в която бе пуснал едни СРС с крими контингент, само и само за да дискредитира съдебната реформа - това срещу което днес протестират прокурорите – тези публични протести също са част от театъра и целят да блокират съдебната реформа или я прокарат в ГЕРБ вид, който Христо Иванов за пореден път няма да познае като реформа.

 

Та в следващото действие ще активират пак крими контингента за да извадят "клошар", който да каже, че атентатът е бил поръчан от Цецо от Белград, който пък бил във връзка с ППДБ - тезата за преврат, заговор, антидържавна дейност и т.н.. Не мога да знам подробностите, на схващате контекста.

 

Прокуратурата винаги разполага с кошаревски свидетели от крими контингента, които може да активира за да получи нужното "признание", след което постепенно ще ги изведе от предния план и те ще потънат в забвение. Като свидетелите по КТБ.

 

Идеята да има терористичен акт, е да изпере през "тероризъм" прокуратурата - като пусне бюлетина "терористи", с която да търси Тренчев, Божков, Цветан Василев, и така да преодолеят нежеланието за изпълнение на международна заповед за арест от съответните власти..

 

Защото не могат да държат делото КТБ безкрайно във въздуха.

 

В частта на театъра отказ от подкрепа, след която следва остра атака срещу ППДБ, очаквайте развой много бързо, още с обявяване на хартиеното правителството. От прокуратурата - разбирам, че в момента масово се подслушват и политици и журналисти и финансисти. То за това им трябва повод. Имат го..

 

Целият този фарс, плюс инсценировката на атентат, не е по силата, нито въображението нито на Гешев, нито на Пеевски. Само един може да го измисли.

 

Илиян Василев, Facebook




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 2887 |27.04.2023 Николай Василев: Бюджетен дефицит от 6,4% ще е вторият най-голям от началото на прехода у нас . 2| 2973 |23.04.2023 Стилияна Николова с още три златни медала в Баку . 2| 3399 |23.04.2023 Асен Василев: Поправката на 2 грешки в бюджета, не орязва пенсиите и не вдига данъците . 13| 4010 |22.04.2023 Асен Василев: Поправянето на само 2 грешки в бюджета сваля дефицита на 3,6%

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads