Реклама / Ads
23| 8732 |10.08.2020 НОВИНИ

Илиян Василев: Какво правим ако Сачева направи едно пунта мара правителство?!

.
Илиян Василев
Винаги има опасност протестите да бъдат употребени за лични цели, както мнозина интерпретираха свалянето на блокадата като жест !? на добра воля към ББ /който още не подал оставка и както се видя няма да е подаде - примерно дали ще остави същите хора да управляват, а той ще стои зад кадър, дали и какво отношение ще вземе към Гешев, към Кошлуков, дали ще призове към тяхната оставка и т.н./
 

Разберете с Борисов имате работа с човек с двойно, тройно, четворно дъно, не може да му се вярва изобщо. Нещо повече протестиращи, асоцииращи се с ММ казват, че блокадите ще бъдат свалени след оставката /което може и да е нормално действие, като възможен, но само един от вариантите/. Изобщо костинбродската версия на "съгласуваност" с прокуратурата на ММ.


Какво правим ако Сачева направи едно пунта мара правителство?! Ако изобщо има оставка на Борисов.


Едва ли не - щом ББ бил казал нещо, което при голямо желание може да се интерпретира като знак за възможна оставка и ние сме дотук.


ГОЛЯМАТА битка е за оставката на Гешев и ВСС, през което се реализира неконтролируемата им власт. А там нито ММ, нито Слави, нито СДС, да не говорим за Нинова няма твърда позиция.


Ами оставката на Кошлуков - БНТ достига до всяко градче и село и от тях хората разбират колко "лоши" са протестиращите.


Бъдете сигурни - ББ дори и да подаде оставка няма да се оттегли, той е цар на интригите, просто ненадминат и ще направи всичко възможно да се договори с "познатите" си лица в СДС, БСП, ММ и Слави за да опитоми енергията за промяната и я насочи в познато русло.
Само предупреждавам.


Това което разбирам тези дни за ангажиментите, които е поел към Путин и към Доган на практика изключва възможността да подаде оставка.


На него не може да му се вярва, включително и на думите че разпоредил на полицията да не атакува блокадите. Пунта мара е - паралелно министърът му разпорежда да се използва всеки момент за атака, но така, че да няма камери. И като го разрушат лагера - Борисов ще каже аз разпоредих за да пазя гражданите.
Лукавостта му няма граници.

 

Илиян Василев, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 38| 14563 |09.08.2020 Илиан Василев: Гледам с умиление и разбиране менталния срив на придворните политолози . 7| 18270 |08.08.2020 Адв. Емил Георгиев за МВР: Каквото и да ви говорят, в тая игра те никога не са на ваша страна . 15| 21112 |08.08.2020 BBC показа на британците какво се случва в България . 16| 9209 |08.08.2020 Илиан Василев: Опълченците на българската демокрация. Шипка не може да падне

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads