Реклама / Ads
17| 10148 |18.12.2023 НОВИНИ

Илиян Василев: Кремъл нареди "въоръжено въстание". Планът е прост - пропаганда в стил "Бият Паниковски"

.
Източник: БГНЕС
Както писах в петък - Кремъл нареди на местните си проксита да вземат курс към "въоръжено" въстание. Дестабилизация, блокиране, саботаж - ситуацията е точно като 1923 година (атентата в Света Неделя) и след юни 1941 година. Това, на което сме свидетели, е атентат срещу българската демокрация. Разликата е, че този път използват "слабостите" на демокрацията, заради права и свободи да допуска екстремисти и нейни кръвни врагове да се възползват свободите и правата, като в процеса я разрушават отвътре.
 

Винаги съм твърдял - с атентатори не се преговаря и на удара трябва да се отговори с удар. Трябва да можеш да озаптиш блокиращите работата на Народното събрание, ако трябва със сила. Демокрацията трябва да може да се защити, и като гледам какви циркове стават, тя не може. Странното е, че Борисов отсъства от тези "битки" и с въздържанието и мълчанието си насърчава и копейките и трифоновките. Няма позиция - класика при него е като стане напечено да се снишава. Мъжкарче си е, отвсякъде.


Планът на Кремъл е прост -. кадри от Народното събрание, където със сила Копейките се отстраняват от трибуната, и пропаганда на макс в стил "Бият Паниковски" и България варварска, разпада се и т.н.. Същата схема е с провокацията на Волгин - партизанинът в БНР - и снетото интервю с Митрофанова. "Бият журналистите" и някаква отчаяни либерални журналисти дори защитават Волгин в името на правото на изразяване на свободно мнение, когато този човек разрушава и медията и узурпира правото на мнение и свобода на изразяване на други журналисти. Тези десктоп либерали в коя страна живеят?! Хамас на Копейкити и Волгиновците ни нападат и ние трябва да мълчим, да се притесняваме да не би да нарушим правата им на свободно разрушаване на обществото.
Дами и Господа, Москва даде заповед към тотален саботаж. Време е демокрацията да се защити и да озапти терористите.


Време и ние да излезем от обичайното си състояние и да разберем - че идва битка и в тази битка не става като настояваш за правото на Волгин и Костадинов да блокират медии и Народно събрание, това е импотентен либерализъм. Българската демокрация трябва да може да се защити именно за да гарантира на мнозинството възможността да живеят при демокрация и правила.

 

Илиян Василев, Facebook




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3761 |18.12.2023 Започват тегленията на победителите в Коледния шанс на игрални зали WINBET  . 1| 4280 |18.12.2023 С колко се увеличиха реално пенсиите в София и страната . 0| 3765 |18.12.2023 Горски служители от ДГС-Елхово извършиха засаждане на 34 дка нова култура по ОПОС  . 0| 4789 |18.12.2023 Учени от САЩ предупреждават: Идват страшни катаклизми през 2024

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads