Реклама / Ads
12| 2750 |12.02.2024 НОВИНИ

Импийчмънт на Радев и "поздрави" към Путин: Шествие в София ще подкрепи Украйна

.
Източник: БГНЕС/Архив
"На 24.02.2024 г. се навършват две години от вероломното нападение на Русия над Украйна и началото на войната", пишат във Facebook организаторите на шествие в подкрепа на Украйна, което ще се проведе на 24 февруари. Началният час е 17:00, като шествието ще тръгне от сградата на президентството в София.
 

Гражданите ще преминат през Орлов мост покрай МОЧА, за да стигнат до сградата на БНР, където ще искат руската пропаганда от ефира да спре. Крайната точка на шествието е руското посолство. Целта - Митрофанова да предаде на Путин посланията на гражданите.





Началното място на шествието - президентството, не е случайно, тъй като ще се настоява и за импийчмънт на президента Румен Радев.

 

Шествието е организирано от гражданско сдружение "БОЕЦ". 

 

"БОЕЦ призоваваме гражданите да се съберем пред президенството и да заявим отново нашата подкрепа за украинския народ до победа! Да си припомним събитията и да се огледаме - какво се случва и накъде вървим. Русия нападна Украйна, но злото се спъна в стремежа на един смел народ към свобода и независимост!", пишат те.

 

"Стотици хиляди невинни жервти и милиони прокудени от домовете им украйнци. Разрушенията и щетите са неизмерими. Путин ще отговаря за военните престъпления!", посочват от сдружението.






"Войната в Украйна продължава, но и руската пропаганда от националният ни ефир продължава. Това трябва да спре", казват още те. Това е и причината шествието да мине покрай сградата на БНР, като основната част от недоволството по отношение общественото радие е насочена към руската пропаганда, която се лее от ефира в работата на Петър Волгин. 

 

"Ако сме хиляди ще ни чуят! И ще стигнем до руското посолство! Митрофанова да предаде на Путин нашите "послания"!", казват от БОЕЦ.

 

ФрогНюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 2541 |12.02.2024 Френският премиер настоява да не се позволява на деца под 13 г. да използват социални мрежи . 3| 2371 |12.02.2024 Министърът на отбраната на САЩ отново в болница . 0| 2525 |12.02.2024 Твоята кола обича Хит Каското на „Бул Инс“ . 11| 44717 |12.02.2024 Емануил Йорданов: Съдиите, които са оправдавали Нотариуса, сега са на високи нива в съдебната система

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads