Реклама / Ads
65| 8207 |04.09.2021 НОВИНИ

Интригата се заплита! Татяна Дончева отрече да е предлагала на депутати от ИТН министерски кресла и половин милион лева

.
Това са абсолютни бълнувания. Аз не съм представляващ коалицията, не участвам в преговорите, не раздавам местата. Това каза пред БНР зам.-председателката на парламента Татяна Дончева относно твърденията на Тошко Йорданов от ИТН.
 

По-рано днес в интервю за националното радио  Йорданов заяви, че Дончева е убеждавала депутати от "Има такъв народ" да подкрепят правителство с третия мандат с обещание да станат министри, като е предлагала и пари. Беше посочена и цифрата половин милион лева.

 

"Дончева е човекът, който, когато се говореше, при кой ще е третият мандат, тръгна да обикаля част от нашите депутати, да им предлага да напускат парламентарната група, да взимат други с тях, част от лицата на нашата парламентарна група, които да станат министри, обещавайки им министерски кресла и включително е драскала на едни листчета - половин милион ще ти дам. Човекът, с който е водила разговора от наште, с конкретни имена, кого трябва да дръпне - Ива Митева, Хиновски, т.н....Тоя човек ще излезе на детектора на лъжата да го потвърди. Има го на камерите в офиса, в който Дончева се е срещнала с въпросния човек. Да, прибрала е листчето с предложението за половин милион, но има камери", категоричен е Йорданов. 

 

Татяна Дончева отрече твърденията с думите:

"Това са абсолютни бълнувания. Аз не съм представляващ коалицията, не участвам в преговорите, не раздавам местата. Ако някой ви говори, че раздавам аз места, правителство срещу пари, това означава, че той съди по себе си. Нямам такова разбиране за политиката...", заяви Татяна Дончева пред репортера на БНР Мария Филева, като добави, че ще предприеме, цитирам, "съответни действия", без да уточни какви точно.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 40| 11858 |04.09.2021 Тошко Йорданов: Нямаме нищо общо с Орлин Алексиев, Татяна Дончева лъже. Заплаха има и към майката на Ива Митева . 7| 6233 |03.09.2021 Татяна Данчева: БСП най-вероятно е против закриването на спецсъдилищата. Аз съм за НСО да охранява главния прокурор . 7| 5350 |30.08.2021 Ивайло Кожухаров от ИТН опроверга изказване на Татяна Дончева . 9| 6840 |29.08.2021 Татяна Дончева: Трифонов нямаше намерение да прави правителство в нито един момент

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads