Реклама / Ads
57| 12577 |09.04.2021 НОВИНИ

Татяна Дончева: Вчерашното интервю на Хаджигенов предизвика взрив и се наложи разяснение

.
Татяна Дончева
”Нищо не може да ме възмути. Вчерашното интервю на колегата Хаджигенов предизвика взрив и се наложи разяснение. Ситуацията има нужда да се уталожи”, заяви Татяна Дончева от ”Изправи се! Мутри вън!”.
 

Повод за скандала стана изказване на адвокат Николай Хаджигенов вчера пред БНТ, в което той обяви, че би станал министър, ако трябва да пожертва себе си. От изявление пред медиите на Мая Манолова и Татяна Дончева стана ясно, че адв. Хаджигенов може да не е част от бъдещата парламентарна група на коалицията. По-късно той им отговори: "Госпожите Манолова и Дончева очевидно не са нито гледали, нито чули, нито разбрали, както обикновено".

 

Познавам много хора, които са "готови да се жертват за министри": Нищо ново!, отговори тя пред БНТ на изказването на адв. Хаджигенов. "На нас като последни в редицата не ни трябва нищо", допълни Дончева.


"В политиката има малко игра на покер - не е редно да даваш карта преди да ти е дошъл реда. Измамно е усещането, че ние сме дошли да разрушим всички правила с политиката", каза още тя.

 

"Не може да ходиш на преговори, без да си оторизиран. Не е ясно, преди да имаме група и лидер, кой ще води преговори", коментира Дончева новината, че Хаджигенов е бил на преговори при "Има такъв народ".


"Хаджигенов направи неподготвени изказвания, брифингът ни трябваше да охлади страстите", разкри още Татяна Дончева.


"Ние бихме подкрепили партията на Слави Трифонов като мандатоносител, но дали те ще искат да управляват", попита адвокатката.



ГЕРБ и Борисов си сложиха хора във всяка парламентарна група, категорична бе Дончева. Според Дончева трябва да се отслаби ГЕРБ преди да се отиде на нови избори. Трябва да се махнат калинките от държавните структури и да се съкрати администрацията на ГЕРБ. По думите и ГЕРБ има свои зависими хора в различните партии парламентарни групи.



Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 7125 |08.04.2021 Татяна Дончева пред Дойче Веле: ГЕРБ попълва и подменя ударно всякакви видове бордове. Трябва да ги спрем . 0| 3146 |07.04.2021 Татяна Лолова с кресло в Сатирата . 7| 5352 |05.04.2021 Татяна Дончева алармира, че не се допускат наблюдатели при преброяването . 3| 3364 |01.04.2021 Татяна Лолова има табелка на специално място в салона на Сатиричния театър

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads