Реклама / Ads
20| 25534 |16.07.2021 НОВИНИ

Адв. Николай Хаджигенов се разграничи от Мая Манолова

.
Адв. Николай Хаджигенов Източник: БГНЕС
От партия ”Има такъв народ” заявиха готовност да водят консултации с”Демократична България” и с ”Изправи се!Мутри вън!” за подкрепа по определени политики, но без да бъдат договорени министерски постове.
 

Заместник-председателят на ИТН Тошко Йорданов каза, че такъв разговор вече е проведен с председателя на "Изправи се! Мутри, вън" Мая Манолова.

 

Адвокат Николай Хаджигенов официално се разграничи от действията на Манолова, която е провела срещи с представители на "Има такъв народ", съобщи БНР:

 

"Кабинетът и личностите в него нямат първостепенно значение. Първостепенно значение има какво и как ще се направи. Едва след това идва въпросът кой ще го направи. Имаше упреци: ДПС това, ДПС онова. Аз, както знаете, съм огромен фен на БСП - това е иронично, за всеки случай. Искам да поясня, аз, ако не ме лъже паметта, Николай Василев не беше ли част от кабинет, в който взимаше участие и ДПС? Извинявайте за френския! Още миналата година на площада, когато бяхме безкрайно далеч от политиката, аз му казах какво е възможно да стане. Аз съм доста по-голям мечтател от всичките хора на Слави Трифонов, но същевременно съм и реалист, а те не са. Те се носят на крилете на щастието, че са събрали 64 мандата в парламента, което е приказка просто", каза Хаджигенов.

 

"Поканиха ни от ИТН на тайна среща, аз не отидох", заяви адвокат Николай Хаджигенов от "Изправи се! Мутри вън!", който се включи по телефона в предаването "Делници" по "Евроком". Той обясни още, че Мая Манолова също е била поканена и тя е отишла. Причината той да не го направи била, че ИТН са били Бойко, но умножени по 3,14. Юристът заяви още, че е много възможно да има трети избори за парламент в рамките на тази година, като вероятната дата била през есента, заедно с президентския вот.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 30| 24867 |16.07.2021 Заваляха коментарите след пресконференцията на „Има такъв народ“ и Николай Василев . 22| 4954 |16.07.2021 Пресконференцията на ИТН е без Трифонов, Николай Василев обясни какво искал да направи . 21| 19480 |15.07.2021 Архивът припомни защо Николай Василев е ”перфектният” премиер

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads