Реклама / Ads
1| 4301 |27.09.2017 НОВИНИ

Интриги в ГЕРБ-Хасково: Цветанов и Добрев се разграничиха от кмета

.
Делян Добрев
Партийните интриги в ГЕРБ-Хасково се задълбочават. След като формацията на Бойко Борисов свали доверието си от кмета Добри Беливанов, сега заместник-председателят на партията Цветан Цветанов застана зад депутата от града Делян Добрев, който пък съжалява, че е подкрепил бизнесмена за управленския пост.
 

Припомняме, Беливанов нападна съгражданина си, обяснявайки атаката срещу себе си с кадруването на Делян Добрев в общината.

 

Беливанов изцяло се отклони от обещанията, които дадохме през последните няколко години, обясни Цветан Цветанов оттеглянето на доверието на партията от кмета.

 

Самият Делян Добрев се извинява, че е издигнал преди години Добри Беливанов. Аз нося отговорността, моя е грешката, че преди две години номинирах Добри Беливанов, сподели той. Властовият център не е бил в общината, а в офиса, къщата, на луксозните екскурзии на въпросния бизнесмен, коментира депутатът, цитиран от Нюз. бг.

 

Хасковският кмет спечелил изборите заради подкрепата на ГЕРБ. С ирония Делян Добрев призна заслугата на Беливанов, че сменил светофара до театъра в града, но пък това струвало 60 000 лева. Хората му викат " златния светофар", каза той.

 

Беливанов бил разочарование като кмет още от първите си дни, споделиха и Добрев, и Цветанов. Градът изостанал от към европроекти и това не се харесва на герберите. Има едно забавяне и то се дължи на липсата на енергия и желание за успех от страна на господин Беливанов, убеден е Цветанов. Делян Добрев се ползвал с изключително голямо доверие, подчерта той. Кметският пост за партията не бил фиксация. За ГЕРБ било важно да работят за хората.

 

Този трус, по думите на Цветанов, обаче щял да доведе до стабилизация на местната структура. Оказва се, че Добри Беливанов не бил в момента в Хасково, а на екскурзия в Кан, Монако и Ница. Там се возил със супер луксозен джип Бентли, а компания му правел бизнесменът от хасковския регион Иван Стаматов.

 

Предстоят разговори с Добри Беливанов. Кметът пак бил на екскурзия по времето на друг скандал - с урана във водата на Хасково. Тогава бил във Виена, стана ясно още от коментара на Цветан Цветанов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 4609 |26.09.2017 Цветанов иска да говори за Брендо, а не за ВСС . 3| 7434 |23.09.2017 Цветанов шизофренично: Хем глади президента, хем го атакува за „Грипен “ . 3| 4257 |22.09.2017 Цветанов демонстрира пълно незнание за акта на незивасимост . 2| 4313 |16.09.2017 Цветанов: Изборът на шеф на ВАС е в правомощията на ВСС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads