Реклама / Ads
42| 5169 |24.08.2013 НОВИНИ

Делян Добрев: При следващ мандат ще правим повече реформи

.
Бившият енергиен министър Делян Добрев Източник: Булфото
За ужас на нашите опоненти, ГЕРБ няма да се загуби, а ще става още по-силен. Това, че днес не сме в управлението, може би е нещо добро, защото хората могат да сравнят нашето управление с управлението на държавата в момента, което много хора не одобряват.
 

Това каза в Перник депутатът Делян Добрев по време на честването на рождения ден на партия ГЕРБ. Повече реформи ще направим при следващ управленски мандат на ГЕРБ, даде да се разбере той.

Според него много от решенията на „новата тройна коалиция" са грешни, въпреки опитите, по думите му, да се играе на тънката струна на социалните нужди на хората с разходи от бюджета. „В момента не виждаме подкрепа на малкия и средния бизнес", поясни Добрев.

Той призова за по-скорошни предсрочни парламентарни избори. Делян Добрев каза, че положителната страна на евентуалната дата за избори през май 2014 г. е, че няма да се плащат 2 пъти пари за избори.

„Въпросът е до тогава да не се правят грешки в държавата, които ще отнемат години да бъдат оправени, каза бившият министър на енергетиката. - Тезата, че когато ГЕРБ е в опозиция ще се загуби като партия не е истина", категоричен е Добрев. Той смята, че при следващ вот резултатът на ГЕРБ ще бъде още по-висок и партията ще бъде по-силна, отколкото сега.

По традиция на хижа „Славей" се събраха стотици членове и симпатизанти за празника. За 6-годишнината на ГЕРБ областният координатор д-р Вяра Церовска се похвали с многото кметове в региона, които провеждат местната политика и с над 1000 активни членове.

На празника бе представена официално Станислава Асенова, която е кандидат на ГЕРБ за частичните кметски избори в Трън на 29-ти септември. Своята партийна книжка получи 87-годишният Панчо Цеков от кв. Изток, който скоро е избрал да влезе в редиците на партията. Специална фланелка получи бебето на най-младото герберско семейство Иванови - Ния.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5361 |16.08.2013 Гласуваме с машини на следващия вот . 64| 6482 |29.07.2013 Хр. Мутафчиев: Следващата стъпка на народа е щурм в НС . 48| 5464 |26.07.2013 Д. Добрев: Белене? Катастрофални последствия! . 23| 5174 |25.07.2013 Н. Алгафари и К. Добрев: Изваждането на автобуса е грешка, може и провокация

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads