Реклама / Ads
2| 2864 |02.11.2022 НОВИНИ

Йордан Цонев: Партии искат подкрепа от ДПС в кулоарите, а не публично. Свърши този мач

.
Йордан Цонев
Хората искат кабинет, а политиците обичат да градят политическата си физиономия на някакви отрицания. Електоратът на всички партии искат кабинет, нищо че някои говорят друго. Няма отговор на въпроса ”защо” партиите не искат кабинет. Твърденията не почиват на фактология. Това заяви Йордан Цонев от ДПС.
 

Когато градиш политическата си физиономия с липса на визия, трябва да има някакви факти. Опаковаха ни с БСП, ГЕРБ, после с ИТН. Не може да се търси на базата на измислени факти опаковане на ДПС. Няма аргументи. В кулоарите казват, че сме най-постоянната партия за евроатлантизма, и т.н. Кажете го публично на електората. Обяснете на електората това, което го казват в кулоарите. Като няма да го кажат, няма да има подкрепа. Свърши този мач, подхвърли депесарят пред bTV.

 

ГЕРБ изглеждат най-сговорчиви и затова народът им даде първо място. Но трябва да играят по-твърдо ролята си. И трябва да поканят по ясно партиите. Да заповядат на масата на преговорите. Трябва да го правят ката партия, спечелила изборите, посъветва той.

 

Махнете червените линии, това ни казва народът. Всичко или нищо, не е разумната игра на партии. Имаме да решаваме кризисни въпроси, каза още Цонев.

 

Всеки ден като се разхождам из центъра на София, там където живеят симпантизантите на ГЕРБ и ПП, постоянно ме спират хора и ми казват: "Вие луди ли сте? Какво правите? Направете някакъв кабинет, решете проблемите. Тази вечер също спира една кола и шофьора се провиква - кабинет искаме, кабинет, разказа той.


Искам да се обърна към колегите от другите партии. Теи искат всичко или нищо. Ама в тази ситуация си по-близо до нищото като разсъждаваш така. Хората не искат така. Това не е разумно. В момента имаме много кризисни въпроси да решаваме. Ужасяващо е. Война има. Те не могат да го порумеят това, което се случва, посочи той.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 2643 |02.11.2022 Карадайъ предложил на Радев да затвори партиите на “Дондуков 2” до поява на ”бял пушек” . 6| 17362 |02.11.2022 Йордан Иванов, ДБ: Този път Нинова е пила турско кафе с Борисов . 3| 2995 |01.11.2022 Надежда Йорданова, ДБ: Успешна борба с корупцията без реформирана прокуратурата е невъзможна . 3| 5552 |31.10.2022 Емануил Йорданов: Разговорът между Гешев и депутатите - „тигирибигири -тигибомбири“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads