Реклама / Ads
0| 4517 |15.06.2015 НОВИНИ

Ил. Йотова: Миков ще направи промени в ИБ на пленума на истината

.
Илияна Йотова
Рехабилитиране на Сергей Станишев начело на БСП не стои на дневен ред. БСП има свое ръководство в лицето на Михаил Миков. В момента тече много спретната кампания за местните избори. Ние получихме своята оценка като партия от Европа в лицето на Станишев като лидер на ПЕС. Това каза евродепутатът от БСП Илияна Йотова в предаването "Лице в лице" по bTV.
 
Всички тези въпроси за разпри в БСП не са съществени. Съществените въпроси не са и за изключването на Кадиев. Бих посъветвала всеки един от съпартийците ни да не се престъпва към подобно гласуване. Самото предложение на Георги Кадиев е доста неубедително.Това каза по bTV евродепутатът от БСП Илияна Йотова.

Рехабилитиране на Сергей Станишев начело на БСП не стои на дневен ред. БСП има свое ръководство в лицето на Михаил Миков. В момента тече много спретната кампания за местните избори. Ние получихме своята оценка като партия от Европа в лицето на Станишев като лидер на ПЕС, посочи тя.

Лидерът на ДПС Лютви Местан непрекъснато повтаря мантрата за езика на омразата. В същото време той сам го създава изкуствено. Аз лично не бих обърнала никакво внимание на предложението на Кадиев, увери Илияна Йотова.

Не биваше да се създава фойерверк в публичното пространство. Сега се видя кой кой е в БСП. На въпрос дали нещата в БСП вече са спокойни, евродепутатката отговори твърдо с "не". Тя призна, че партията все още преживява един труден период от октомври насам. Но вече излизаме от кризата, увери тя. БСП не е просто политическа партия. Тя не най-старата партия с много здрави инстинкти. Това са отношения на групи хора, които са свързани от една идея - това е разликата между нас и всички останали.

Илияна Йотова бе категорична, че на пленума на истината ще има промени в Изпълнителното бюро на НС на  БСП.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 4224 |15.06.2015 Миков: Орландовци е симптом, Гърмен е симптом . 4| 6754 |14.06.2015 Абуаси сряза Цонев: Нищо не направихте да няма взривове, докато бяхте министър! . 17| 5331 |13.06.2015 Михаил Миков: Изборът на Станишев е оценка за него, за БСП и за България . 6| 4405 |12.06.2015 Миков: Станишев е успешният кандидат за президент на ПЕС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads