Реклама / Ads
22| 4609 |16.03.2015 НОВИНИ

Исмаилов: Не е сигурно, че ще подкрепим ГЕРБ в Сърница

.
Корман Исмаилов
Не е сигурно, че ще подкрепим кандидата на ГЕРБ в Сърница, защото местните избори са със силно индивидуално присъствие. ГЕРБ и РБ ще имат мнозинство в общинския съвет на община Сърница, това е много важно, каза депутатът от Реформаторския блок Корман Исмаилов в ефира на БНТ.
 
Моделът КОЙ имаше сериозен обществен отзвук , а моделът СВОЙ е грешка, която може да бъде поправена. Трябва да преобладава конкурсното начало, нужни са хора, които да ускорят реформите. До края на лятото ще бъдат предложени пакет от закони за съдебната реформа. Там ще си проличи кои са партиите, които искат истинска промяна, за да се преформулира съдебната система, допълни Исмаилов.

Проблем за АБВ е, че участват в дясно правителство. Те трябва да показват, че са лява партия. Атаките им са изключително и само срещу РБ, за да може да се разклати управляващата коалиция. Категорични сме за воля за реформи. Ако успят ДПС, Атака и БСП да разбият статуквото, което ние доведохме и да спрят реформите ще бъде много жалко, каза реформаторът.

Има проблем със структурите ни в Ловеч, Разград, Кърджали. Има неудоволетворение, местни калинки и хора от органите, които са кадрувани да обслужват интересите на тези, които са ги поставили. В малките населени места всичко се знае. Те кадруват демонстативно.Очакванията са да има промяна. Ново правителство и нови заявки.

Искаме промените да се усетят и на регионално ниво, а не само на централно, обясни Корман Исмаилов. Законодателните реформи трябва да бъдат реализирани от хора с цел и визия, която да иска реформи, не може със стари хора да се правят промени. Доверието на НАТО в нас е възстановено. Това е пътят на България, има партии, които се опитват да разколебаят обществото с много лъжи и спекулации, едва ли не хората трябва да мислят, че е лошо, че сме в НАТО И ЕС, това е недопустимо, възмути се Исмаилов.

С Патриотичния фронт имаме позиции, по които коренно се различаваме. В парламента с всеки би трябвало да се говори. Категорично осъждам изкази за това, че българските граждани са човекоподобни.Има риск за етническия мир в държавата. Много често колеги влизат в роля и изпускат мярката, едната провокация ражда друга реакция. Не трябва да се преиграва по тези теми. Важни са целите и пътя напред, завърши Корман Исмаилов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 4248 |14.03.2015 Г. Първанов: През април ще решим, дали да подкрепим правителството . 17| 4466 |06.03.2015 Мерджанов: Няма да подкрепим Бъчварова за вътрешен министър . 5| 4320 |18.02.2015 Каракачанов: Няма да подкрепим дълга . 12| 4781 |18.02.2015 Първанов: Няма да подкрепим заема, не ме плаши оставката на Борисов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads