Реклама / Ads
2| 10361 |18.01.2023 НОВИНИ

Историята на куче-пътешественик, което повече от месец обикаля София, за да търси жена

.
Източник: Facebook
Историята на куче-пътешественик, което повече от месец обикаляше цяла София, сменяйки различни превозни средства на градския транспорт, разтопи сърцата на хиляди.
 

“Вече повече от месец Сами обикаля цяла София и ме търси. Има постове от метрото, от рейс 80, от гарата. Качва се в превозните средства и пътува. Но хората, които пускат постовете не го задържат. И докато отидем, той вече е сменил дестинацията. Междувременно Екоравновесие са го заловили, поставили са му ушна марка номер 29281 и са го кастрирали.”, написа във Facebook жената, която търсеше кучето под дърво и камък.


“Това е най-милото същество, толкова малък, на една годинка, но толкова предан и привързан. Историята му е в моя профил, но тя прекъсва, едва днес я подновявам. Самуил беше в хотел, където чакаше осиновяване. Но хотелът беше с двор и къщички за всяко куче. Идеята да ползвам такъв хотел ми харесваше, заради свободата, която така ревностно защитавам - мразя вериги, клетки и всякакъв вид тормоз, който  ограничава свободата на животните. Но Самуил е млад, буен и игрив. Успял да изкопае дупка и да избяга.”


.

“Самуил отговаря на името САМИ. Ако го видите и го извикате по име, той ще Ви последва.Той е един мил и любвеобилен пътешественик.”, разказва жената в социалните мрежи.


.

“Историята му става все по - интересна, стига бъде с щастлив край. Има осиновители, които го чакат. Но предвид всички нови събития, ще продължа да му търся дом с много специфични изисквания, за да не бъде отново изложен на риск от изгубване. Вярвам, че с общи усилия ще успеем да намерим моето мило момче САМИ.”, споделя още тя.

 

 


В крайна сметка нещата за Сами приключват с “хепи енд”. След непрестанно търсене, един пост със снимка във Facebook преобръща нещата. Кучето е заловено край магазин в центъра на София.

 

 

Малко по-късно идва и голямата новина! Сами е намерил своите осиновители, чувства се добре, играе и тича на воля.

 

 

Ежедневието на малкия Самуил включва много разходки в парка и доста възстановителен сън след всичко, през което е преминал.

 

 

 

И така Сами оваря новата страница в своя живот! От деня, в който пътува из София, през игрите в двора на хотела, изгубен и вече осиновен . 

 

 

 

Констанца Илиева

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3203 |18.01.2023 Стефан Янев: Всеки ход, който е направен, и всяко решение, което вече е взето, са правилни . 16| 45198 |12.01.2023 Борислав Сандов: Прие се решение, с което България да бъде заровена в мизерия под пепелта на въглищата си . 6| 3342 |04.01.2023 Георги Свиленски: БСП няма да подкрепи правителство, което дава военна помощ за Украйна . 3| 2986 |04.01.2023 Николай Денков: Най-важното, което можем да свършим през тази сесия, е да изберем редовно правителство

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads