Реклама / Ads
7| 5366 |30.08.2021 НОВИНИ

Ивайло Кожухаров от ИТН опроверга изказване на Татяна Дончева

.
Това, което съм постигнал в своята кариера, е изцяло и единствено благодарение на моите лични усилия, заявява Ивайло Кожухаров от ”Има такъв народ” в съобщение до медиите.
 

Кожухаров беше предложен за министър на туризма в проектокабинета на "Има такъв народ". Според Кожухаров Татяна Дончева се опитва да оправдае своето присъствие в политиката.

 

Той посочва, че в предаването "Неделя 150" по БНР Дончева си е позволила да внуши на слушателите редица неистини, касаещи както "Има такъв народ", така и по адрес на нейния лидер, но и по адрес на Кожухаров.

Според Дончева кандидатурата му била подадена от Младен Михалев-Маджо.

"Заявеното от г-жа Дончева, че Маджо стои зад мен и затова съм бил предложен за министър на туризма, е пореден жалък опит за дискредитация", уточнява Ивайло Кожухаров.


По думите му "това е стандартен прийом на политическите хамелеони, които използват лъжата за своето политическо оцеляване".

"Посоченият от Вас бизнесмен не го познавам към 29 август, 14.00 часа, не съм се срещал с него, не съм разговарял с него", добавя Ивайло Кожухаров.


Ето и пълния текст на писмото:

 

Днес 29.08.2021г., в опита си г-жа Татяна Дончева да оправдае своето присъствие в политиката, в предаването "Неделя 150" по БНР, си позволи за пореден път да внуши на слушателите редица неистини, касаещи както ПП "Има такъв народ", така и по адрес на нейния лидер, но и по мой адрес. Заявеното от г-жа Дончева, че Маджо стои зад мен и затова съм бил предложен за министър на туризма, е пореден жалък опит за дискредитация.


Това е стандартен прийом на политическите хамелеони, които използват лъжата за своето политическо оцеляване. Това е начин на мислене, който явно е закодиран дълбоко в тяхната същност и се проявява по един и същ начин, независимо от поредния политически проект, зад който те се крият.


Уважаема г-жо Дончева,
Приемете, че съществуват и хора, зад които не стои никой и нищо повече освен собствените им качества, образование, професионален опит, експертиза. За разлика от вас. Знам, че не може да си представите да не ви подпира някой чичко-паричко, защото това е вашият жизнен опит, но това е положението.


Моят опит е доказан и с удоволствие ще Ви запозная с него, ако желаете.
И защото силата е в истината, аз мога да заявя, че това, което съм постигнал в своята кариера е изцяло и единствено благодарение на моите лични усилия. Посоченият от Вас бизнесмен, не го познавам към 29.08.2021г., 14.00 часа, не съм се срещал с него, не съм разговарял с него.


Аз заставам зад всяка една от посочените по-горе думи, включително бих го направил очи в очи или пред детектор на лъжата, но дали Вие с Вашата история зад гърба си бихте се осмелили да направите същото?


Ивайло Кожухаров
ПП "Има такъв народ"

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 14626 |30.08.2021 Ивайло Динев: Нов проект със служебни министри ще “изяде” вота на партиите . 10| 19252 |27.08.2021 Проф. Ивайло Дичев: The blame game: вижте само какво се случва в България . 19| 4015 |26.08.2021 Ивайло Вълчев: Предлагат ни да празнуваме рождения си ден на тяхната дата . 9| 4580 |25.08.2021 Да бъдеш или да не бъдеш част от служебния кабинет? Президентството опроверга ”Труд”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads