Реклама / Ads
8| 6054 |09.04.2019 НОВИНИ

Иванчева влиза в надпреварата за евроизборите, Биляна Петрова ще се канидатира за кмет

.
Десислава Иванчева и Биляна Петрова Източник: БГНЕС
Десислава Иванчева ще участва в евроизборите. Това стана ясно след съдебното заседание. Днес в ЦИК е регистриран Инициативен комитет ”Непослушните” за участието на бившия кмет на район „Младост“ в европейските избори, уточни самата Иванчева.
 

Биляна Петрова пък планира да се включи в кметската надпревара тази есен. Не е изключен вариант Десислава Иванчева също да участва и в тези избори. По-рано днес нароченият  за посредник на подкупа Петко Дюлгеров се отказа от показанията си дадени срещу двете жени.

 

Ето и официалната информаци, която бе разпратена до медиите от Сдружение "Зелен Младост":

 

ИК "Непослушните" издига за независим кандидат за изборите за европейски парламент Десислава Иванчева

 

Уважаеми колеги, 

Инициативен комитет „Непослушните" издигна за независим кандидат за изборите за европейски парламент Десислава Петрова Иванчева. С решение №104 от 9.04.2019 г. временно отстраненият кмет на столичния район „Младост"  бе официално регистрирана от ЦИК за кандидат. 

 

Иванчева несъмнено е най-подходящият кандидат за независим представител на България в Европейския парламент.  С досегашната си работа тя доказа, че е човекът, който въпреки мръсните номера на мафията отстоява правата на гражданите. Разобличава измамите. И побеждава! 

 

В следващите няколко дни „Непослушните" имаме нужда от подкрепата на още 2500 непослушни българи. Такива, които въпреки усърдието на статуквото да ни обезвери и да ни направи свои роби, все още не са се отказали, че ще постигнем гражданското общество. Нуждаем се от 2500 подписа, за да издигнем официално Десислава Иванчева за независим кандидат. Нуждаем се и от съмишленици, които да ни помагат в кампанията. Нуждаем се от Вас свободни българи.  

 

П.П. До #КОЙ Активизирай кафявите си медии и ченгеджийски методи сега. Непослушните граждани идват! 

 

Инициативен комитет „Непослушните" 

Движение „Зелен Младост" 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 6141 |09.04.2019 Прокуратурата в безизходица по делото „Иванчева“, поиска отвод на съда . 28| 32489 |09.04.2019 Пълен обрат по делото ”Иванчева”, Дюлгеров се отказа от показанията си . 13| 13417 |09.04.2019 Чуждият почерк в тефтера на Иванчева май не е на Дюлгеров, прокуратурата опитва да шиканира процеса . 3| 4356 |09.04.2019 Очаква се последното съдебно заседание срещу Десислава Иванчева

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads