Реклама / Ads
0| 3311 |03.07.2022 НОВИНИ

И. Атанасов след разговорите с ПП: Имаме много допирни точки, до петък всеки от нас ще реши

.
Иво Атанасов Източник: БГНЕС
Имаме много допирни точки. Това, което ни интересува е ясна законодателна програма и ясна програма за действие на правителството през срока за съществуването на правителството. До петък всеки един от нас ще изрази становището си.
 

Това заяви след разговорите за съставяне на нов кабинет с ПП независимият депутат Иво Атанасов, който напусна ИТН. На срещата присъстваха и Николай Радулов, Деян Петков, Светлин Стоянов и Георги Георгиев.

 

„Всеки от нас ще се изясни дали ще има подкрепа, дали няма да има. Национално-отговорното поведение е да има правителство, но такова с ясна програма и ясни действия, които трябва да бъдат извършени в интерес на България“, добави той.

 

„Имахме много ползотворни разговори с колегите. Уговорихме се от утре те също да се включат в работната група, с която ще работим за програмата за правителството и за законодателната програма“, заяви Асен Василев.

 

„Това, което ни обединява е антикорупцията в този кратък период, промените в КПКОНПИ, регулаторните органи, съдебната реформа, службите за сигурност. В тази насока ще развием програмата, по която да работим“, каза още Атанасов.

 

Асен Василев заяви, че разговорите продължават.

 

„Всеки един депутат, който смята, че самостоятелно може да взима решения, е добре дошъл на разговори, имаме чуваемост, искаме да изработим възможно най-добрата програма“, добави той.

 

Изгонените руски дипломати

 

"Помолихме нотата да бъде върната, нищо не се случи, тя се изпълнява. Не мисля, че ще има някакви промени, каквото и да се случи. Надявам се, че всички сега ще се фокусираме да имаме истинско работещо правителство и то да покаже продължение на това, което започнахме", заяви премиерът в оставка Кирил Петков.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4456 |03.07.2022 Бабикян: Ако всяко изречение започва с Аз, ще правим избори след избори . 0| 6424 |03.07.2022 Генерал Атанасов: Руските служби прикриват важните разузнавачи на невидими позиции . 0| 6736 |03.07.2022 Т. Йорданов: Представянето на Василев за премиер обрече разговорите . 0| 20965 |02.07.2022 Дим над руски посолства по света след изгонване на дипломати

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads