Реклама / Ads
2| 7615 |14.02.2012 НОВИНИ

Издирват студента Даниел Гочев, може той да е скочил от моста в Бургас

.
Даниел, сниман в Поморие
Приятели от Бургас и Англия разпитват за него в интернет, разлепиха и обяви из града.
 

Приятели от цял свят издирват студента от университет „Асен Златаров“ - 22-годишния Даниел Гочев, който е в неизвестност от миналата сряда вечерта - 8 февруари, съобщава бургаският сайт besove.info. Те са силно притеснени, че именно той може да е станал жертва на бурята, която вилня в Бургас и отне живота, по думите на жандармерията, на непознат мъж, намиращ се на кея, заливан от огромни вълни.

Даниел е възпитаник на немската гимназия в Бургас. Майка му Милена Минкова е хористка в Бургаската опера. Тя и съпругът й Петко отишли в МВР, за да кажат, че синът им не се е прибирал още в петък, макар да знаели, че имал навика често да отсъства от дома. Даниел имал приятелка Фани Митева, от Поморие. Непрекъснато били заедно.

Днес бургаските му приятели разлепиха обяви със снимката му из града, чрез които дават и номерата на мобилните си телефони. По тяхна информация в деня, в който е бил видян за последно е бил облечен по същия начин като на снимката. Личните документи и мобилните телефоните бил оставил у дома.

 

Даниел имал много съученици и приятели в Англия. Узнала от интернет за издирването му, днес Пенелопа Йорданова е изпратила от Лондон негови качествени снимки до Рима Никогосян, за да може да го разпознае. 18-годишната Рима е фотографката, която е била към 18 часа на моста, за да снима за конкурсна работа беснеещото море. Тя видяла младия мъж на мостика, който също като нея бил прескочил забранителните ленти. Двамата се срещнали на около 10-15 метра по кея, когато видели от брега дежурния екип от жандармеристи да им дава знак да се върнат със сигнални лампи. Рима попитала в тъмното младежа какво прави тук, а той само й отвърнал „Оглеждам обстановката“. За да не бъде върната от полицаите обратно и да се осуетят снимките й, Рима забързала навътре по кея и не видяла как, по думите на униформените, младежът прескочил внезапно  парапета откъм страната на хотел „Приморец“ и бурното море го погълнало веднага.

 

Когато родителите на Даниел занесли негови снимки онзи ден за разпознаване, фотографката не била сигурна, че е той. Днес, след като внимателно разгледала фотосите на Пенелопа, вече била 50 на 50 сигурна, че това може да е Даниел. „Беше напълно уравновесен, не може да се е самоубил“, каза приятелят на Даниел – Николай Йолов, който твърди, че двамата се познават от детинство. Предния ден – 7 февруари, наобед, те пили заедно кафе в дома на Николай. Даниел бил притеснен, че на следващия ден трябва да ходи на преглед в болница, за да получи медицинско, с което да кандидатства за работа в немски хотел. „Не мога да кажа, че след като е ходил на прегледи в сряда сутринта нещо фатално са му казали и това да го е подтикнало към самоубийство“, казва Николай. На 9 февруари около обед, когато вече се разбра за изчезналия младеж на бургаския мост, в Бургас пристигнала Фани заедно с още една приятелка. Двете били много притеснени, те се срещнали с Николай, за да го питат дали не знае къде е.

 

Според други приятели, около 17 часа в сряда, когато бушуваше бурята, час преди фаталния скок от моста,  Даниел е имал среща в кафето на Операта с приятел на име Богомил. Не е ясно какво са си говорили двамата, дали на него нещо е споделил.

Тялото на младия мъж все още не е изхвърлено от морето. Според съдебни лекари, заради ниските температури процесите на разлагане са забавени и трупът може да изплува едва в ранната пролет. Издирването на Даниел продължава.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 6495 |03.01.2012 Издирват 15-годишен от "Дианабад" . 2| 5571 |13.12.2011 Издирват 5-ти ден Микаела от Разград . 10| 7028 |01.12.2011 Даниела Росенова оглави Апелативния спецсъд . 11| 5554 |03.10.2011 Издирват внука на Кирил Рашков

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads