Реклама / Ads
0| 5216 |07.03.2019 НОВИНИ

Изплуваха нови скандални разкрития за шефа на ДАИ-Хасково и Стара Загора

.
Антон Ставрев
Нови скандални разкрития излязоха наяве за шефа на ДАИ-Хасково и Стара Загора Антон Ставрев. Припомняме ви, че преди близо година срещу него бяха подадени множество сигнали в ГДБОП и Главна дирекция „Национална полиция“. Оттам, обаче се направиха на „ударени“. Зрители на Пресс ТВ, обаче алармираха преди ден:
 

,,Здравейте по повод статията Ви относно скандалното назначение на Любен Мерджанов, ви изпращам още материали за бивш шеф на ДАИ Стара Загора – Антон Ставрев, тъй като през 2017 и 2018 г заедно с Мерджанов рекетираха фирмите който караха варовик на Тец 2,3.,,- това пише наш читател.

 

Десислава Петкова допълва още: Като директор на ДАИ Стара Загора, Ставрев не е издал наказателни постановления-66 броя на стойност над 20000 лв. Данните за рушвети, които се появиха, обаче ни най-малко не попречиха на Антон Ставрев да бъде издигнат в йерархията. Малко след като наяве излязоха подробности за корупционните схеми в хасковската агенция, Ставрев, като особено ценен кадър, беше назначен и за временно изпълняващ длъжността директор на ДАИ -Стара Загора.


Така той пое под крилото си двете структури – тази в Хасково и Стара Загора. Любопитното е, че подобна практика не е прилагана в нито една институция. От извършена проверка и след заседание на дисциплинарния съвет на ИААА,става ясно, че като шеф на ДАИ Ставрев умишлено е съставял наказателни постановления на фирми без мотиви.


Например на една фирма Ставрев е издал наказателно постановление за 11 200 лева ,като за нарушението Законодателят е предвидил санкция 200 лева. По други актове пък шефа на ДАИ отказва да издава наказателно постановление с мотива, че няма нарушение. Антон Ставрев също е бил сред допуснатите кандидати за поста началник сектор „Контрол и правоприлагане“ в хасковкия отдел на ТОЛ управление към АПИ. На 7 януари тази година, обаче той не успява да издържи теста в конкурса.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3686 |07.03.2019 Последен ден за партийните кандидатури за новия ЦИК . 0| 4213 |07.03.2019 Великобритания има 48 часа да представи нови предложения за Brexit . 5| 4337 |06.03.2019 Новите касови апарати на данъчните се сринаха . 0| 3706 |06.03.2019 Хората от Войводиново готови за нови протести

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads