Реклама / Ads
52| 9154 |02.09.2020 НОВИНИ

Протестът гръмна с нова сила! Хиляди викат: ”Бойко е шубе”. Молят се след линейките да не дойдат катафалки

.
Протестът набира скорост
Протестът се развихри с нова сила пред парламента. Множество жени са застанали на първа линия и викат на полицейския кордон: „Елате при нас, протестът е за вас“, и „Борисов предай се!“ и ”Бойко е шубе!”.
 

Дамите подканят униформените: „Свалете каските“. Ораторка каза:  „Страхът ви държи. И се радвам, че хората, които не ги е страх са все повече“. Множеството вика „Оставка!“. От Отровното трио обявиха, че освен жандармерия, на площада срещу протестиращите са изпратени ченгета от специализираните полицейски сили и барети.

В момента на площада са хиляди. Множеството от хора се разраства с всяка изминала минута. 

 

Относно решението на патриотите да подкрепат ГЕРБ за нова конституция, адв. Николай Хаджигенов каза от трибуната: "Група идиоти, дошли да вземат всичко от нас. Ние днес сме дошли да кажем: "Не! Баста, Борисов! Борисов, по твоя вина, ти окървави протеста! Бойко е страхиливото премиерче. Бойко е шубе". 

След тези думи хората започнаха да скандират: "Бойко е шубе!".

 

Отец Дионисий също взе думата: Бойко Борисов е човеконенавистник. Днес на този площад имаше линейки. Катафалки няма да допуснем. Българската полиция има основен дълг да се опомни. Чува се, че тя се ръководи от  Цветан Александров, но този човек, ако има близки, нека да се вслуша в тяхното сърце. Ако има родители, да им поиска прошка и да им целуне ръка.  

 

Към нас се отнасяха не като към животни, а като към презряни животни. Един човек получи шок, пяна излезе от устата му. Езикът му се обърна. Павел се казва и аз не зная какво се случи с него.

 

Борисов нас няма да ни държи между двата свята. Разиграва се шоу от най-безславните до този момент председатели на българския парламент. Тази жена не може да се нарече дама. Българи, не се поддавайте на провокации. Полицията служи само и единствено на обществото. Ако имате морал и сърце, не посягайте на никого. Няма да търпим подигравките на тези хора, които са в сградата, наречена „Народно събрание“.

 

Фрог ще ви информира за събитията тази вечер.

 


.


.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 38| 5378 |02.09.2020 След увъртане ВМРО клекна на ГЕРБ за нова Конституция . 12| 3921 |02.09.2020 Нинова: Излизането от кризата е в три стъпки - машинно гласуване, оставка и честни избори . 17| 4908 |02.09.2020 ”Воля” заяви - няма да подпише проекта за нова конституция . 5| 4563 |02.09.2020 Доц. Христо Христев: Маневри в леген са упражненията с проекта за нова Конституция

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads