Реклама / Ads
0| 3807 |25.04.2018 НОВИНИ

Жестока агресия между първолаци: Камъни, пръчки и различни версии

.
Побой с камъни и всекидневен тормоз между деца от първи клас в 112-о училище в София. Според родители администрацията на учебното заведение се опитва да потули случилото се.
 
След празник на буквите родителите и малчугани се отправят към близкия парк. Вечерта завършва с побой между две от децата, а едно от момичетата бива удряно с пръчка.

Христина Ганчева е майката, която твърди, че нейното дете е системно тормозено. Пред Bulgaria ON AIR сподели своята версия за случилото се. "Случката започва от началото на учебната година, когато детето ми насилствено е накарано да обикаля етажите на училището от детето, което е нанесло побоите на 28 и 29 март. Имало е дърпане и теглене по етажите на училището", започна разказа си тя.

Според Христина сформирана от няколко момичета "група на готините" е поставила изпитания на нейната дъщеря, за да бъде допусната в тази група. Майката е разговаряла с класната, която извикала бащата на проблемното дете на разговор, но проблемите продължили. Майката на тормозенето дете взима нещата в свои ръце и се среща с бащата, а той заявява: Моето дете е злобарче и нищо няма да се промени, ако не го смачкам от бой пред всички в двора на училището.

"Нещата ескалираха до побой с камъни, такова поведение следва да бъде наказано с изключване от училище", каза още Ганчева и уточни, че директорката ѝ отказва достъп до запис от видеокамерите за случилото се на 29 март.

Пред 112-о училище се събраха и родители на други деца от класа, които категорично се разграничиха от обвиненията на семейство Ганчеви. Един от родителите настоя да се подхожда отговорно към достоверността на фактите, които се излагат, тъй като самата Ганчева не е присъствала на предизвиканата от нея родителска среща.

Стигна се до леко напрежение между двете страни и обвинения към Христина Ганчева. Някои от родителите отрекоха да е имало бой с камъни между децата. Едното дете бутна другото и то падна, това беше конфликтът, уточниха те.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4430 |18.04.2018 Гласуваме за евродепутати между 23 и 26 май догодина . 0| 4927 |16.04.2018 Могерини: Да се поднови диалога между враждуващите страни в Сирия . 1| 5200 |13.04.2018 Кървав полуфинал в Шампионската лига между Реал и Байерн . 3| 5588 |12.04.2018 Асад категоричен, че Западът заплашва международния мир

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads