Реклама / Ads
10| 2172 |15.07.2024 НОВИНИ

Журналист: Омразата на американската левица вероятно е промила мозъка на младежа, прострелял Тръмп

.
Доналд Тръмп Източник: БГНЕС
"Твърдението на левицата е, че Доналд Тръмп сам е виновен, че за малко не беше убит. Този език на омразата и тази страшна омраза, която изпитва американската левица към Тръмп логично доведе до това, което се случи."
 

Това мнение изрази пред БНР журналистът Огнян Дъскарев след покушението срещу кандидата за президент на САЩ Доналд Тръмп.

 

"Тази омраза на американската левица, присъща за европейската, вероятно е промила мозъка на този 20-годишен младеж, който стреля. Заглавието на Си Ен Ен е, че охраната на Тръмп го блъска извън сцената, защото "той падна по време на митинга". Това е страшно безсърдечие и липса на всякакво съчувствие и човещина", посочи специалистът.





По думите му важните неща са, че на 8 юли "президентът Джо Байдън вдига телефона и говори със свои дарители, за да ги убеди да не го изоставят след катастрофалния му дебат с Тръмп и казва – време е да вдигнем мерника на Тръмп". 

 

"Същият този Байдън призовава за мир и единство, което е добре, но лицемерието е космическо", коментира Дъскарев.

 

И уточнява:

 

"Напрежението в САЩ повече нараства и сега е дошло време да стане това с Тръмп. Целият свят видя как Байдън се провали на дебата. И медиите също се провалиха жалко на дебата, защото те три години и половина крият състоянието на Байдън и то сега лъсна. Медиите направо побесняха, не защото са лъгали, а защото повече не могат да лъжат и сега са мили – Дойче веле, Си Ен Ен, Би Би Си и Байдън да бъде сменен". 





Журналистът смята, че след покушението вероятността Тръмп да стане следващия стопанин на Белия дом е нараснала многократно. 

 

"Разделението на американското общество е голяма. Тръмп почти сигурно ще вземе Невада", подчерта той. 

 

И допълни, че "задачата на републиканците е по-проста – да са спокойни и да не показват отмъстителност". 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 27| 5649 |15.07.2024 Ес и НАТО или „руски мир“, евро или рубли, Крим или Халкидики искате, другари? „Копейките“ ви будалкат . 5| 2237 |15.07.2024 Джевдет Чакъров: Всички структури на ДПС подкрепят Доган. И преди е имало партии на отцепници, даже не влизат в НС . 0| 2489 |15.07.2024 Николай Слатински: Путин е обречен във война на изтощение със Запада. Валят обаче съобщения за загинали млади украински бойци . 0| 2187 |15.07.2024 Франция отбеляза националния си празник дни преди Олимпиадата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads